Spread the love


Η Ζώζα Μεταξά, η γνωστή ηθοποιός, πρώην σύντροφός του Λευτέρη Πανταζή με τον οποίο έχουν αποκτήσει την κόρη τους, Κόννυ Μεταξά, «κολάζει» με τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στο Facebook. Ποζάρει στην παραλία φορώντας ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι και κρατώντας ένα πορτοκαλί παρεό.

Χωρίς μακιγιάζ και εμφανώς μαυρισμένη, η Ζώζα Μεταξά ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση με φόντο τη θάλασσα. Οι αναρτήσεις της απέσπασαν εκατοντάδες like και κολακευτικά σχόλια.

Η ηθοποιός που έχει συνδέσει το όνομά της με τις βιντεοταινίες της δεκαετίας των ’80s και ’90s και με το θεατρικό είδος της επιθεώρησης, είχε εκμυστηρευτεί σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο «Πρώτο Θέμα» ποια ήταν τα επαγγέλματα που χρειάστηκε να κάνει, τις περιόδους που απείχε από το θέατρο.

Ζώζα Μεταξά

«Θα σου έλεγα ότι δεν με ενδιαφέρει να κρυφτώ. Με τις δημόσιες σχέσεις δεν τα πάω καθόλου καλά. Αν και είναι από τις δουλειές που έχω κάνει, όταν δεν είχα να κλείσω σε κάποια θεατρική παράσταση. Ξέρεις πόσες δουλειές έχω κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια; Ποτέ δεν τα έχω πει αυτά.

Ζώζα Μεταξά

Σε περιόδους που δεν ήμουν στο θέατρο έχω δουλέψει ως τραγουδίστρια σε μουσική σκηνή και στα μπουζούκια.

Ζώζα Μεταξά

Έχω δουλέψει ως σερβιτόρα, πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων, ταμίας, γκρουπιέρισσα σε καζίνο. Μοίραζα τα χαρτιά. Δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά. Δεν ήμουν τόσο καλή σε αυτό. Βaby sitter και κομμώτρια. Τις περισσότερες φορές με αναγνώριζαν και μου έλεγαν: «Πώς και από εδώ;».

Ζώζα Μεταξά

Γούσταρα όμως γιατί είχα δουλειά και μεροκάματο. Πέρα από αυτά, επειδή πιάνουν τα χέρια μου, οτιδήποτε έχει να κάνει με ηλεκτρικά με φωνάζουν οι φίλοι μου για να τους τα φτιάξω! Υδραυλικά, μερεμέτια, στοκαρίσματα, βαψίματα, εγώ είμαι εδώ! Αφού η μάνα μου μου λέει: «Γιατί δεν βγάζεις καρτούλες», είχε εκμυστηρευτεί η Ζώζα Μεταξά.

Ζώζα Μεταξά

Ζώζα Μεταξά Ζώζα Μεταξά

Δείτε την Ζώζα Μεταξά στο και στο Instagram

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», βρέθηκε η Κόνι Μεταξά αλλά και η μητέρα της, που ήταν η έκπληξη της βραδιάς. Η Ζώζα Μεταξά μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον πρώην άντρα της και πατέρα της κόρης της, Λευτέρη Πανταζή.



Spread the love