Spread the love


Δυναμική και φορώντας μόνο τα εσώρουχά της επιστρέφει η Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) και διαφημίζει πάνω στο κορμί της τη νέα σειρά της Victoria’s Secret. Θαυμάστε το κορμί της, και τον τρόπο που κοιτάζει τον φακό.

Το πιο σέξι «αγγελάκι» ποζάρει στο φακό όπως μόνο εκείνη ξέρει, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της και κάνει το αντρικό κοινό να παθαίνει εμμονή μαζί της.

Η 36χρονη μητέρα δύο παιδιών, φαίνεται στα καλύτερά της και είναι πανέτοιμη να φορέσει τα ευφάνταστα «φτερά αγγέλου», στη μεγάλη πασαρέλα του οίκου στις 28 Νοεμβρίου στη Σαγκάη.

Απολαύστε λοιπόν την Adriana Lima να διαφημίζει με τον καλύτερο και πιο αισθησιακό τρόπο τα εσώρουχα της victorias secret της κολεξιόν με τον γενικό τίτλο «obsessed 2017».

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια προτιμάει σταθερά Ελλάδα για να περάσει τμήμα των διακοπών της, και ανεβάζει από την Μύκονο όμορφες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε και την σελίδα της: adrianalima.com

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν, και διαπιστώστε ότι όχι μόνο δικαιολογεί τα λεφτά που παίρνει και την τη δημοσιότητα, αφού είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σούπερ μοντέλα.

Δείτε την Βραζιλιάνα καλλονή Adriana Lima που λάτρεψε την Μύκονο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima



Spread the love