Spread the love


Η Brittany Rhea, δηλώνει ηθοποιός και μοντέλο στην Αμερική. Η ξανθιά καλλονή έχει πλούσια τα… προσόντα και η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας το δείξει σε κάθε ευκαιρία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Μιλάμε η ξανθιά καλλονή έχει πλούσια τα… προσόντα και η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας το δείξει σε κάθε ευκαιρία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αν κάνετε μία… βόλτα στις φωτογραφίες της, θα μείνετε… παγωτό με τις καμπυλάρες της. Έτσι την… πατήσαμε και εμείς με την Brittanni Rhea, η οποία δηλώνει ηθοποιός και μοντέλο στην Αμερική.

Η ίδια δηλώνει: “Το μόντελινγκ είναι το πάθος της, η δουλειά της αλλά και τέχνη. Είμαι ανοιχτόμυαλη και ευέλικτη. Μου αρέσει να δουλεύω με νέους φωτογράφους και να μαθαίνω νέες τεχνικές”.

Επίσης έχει εμπειρία στο μάρκετινγκ, στην μόδα, στο εμπορικό κομμάτι και στην ηθοποιία, όπως η ίδια γράφει στο βιογραφικό της.

Η Brittany Rhea γεννήθηκε στο Starkville του Μισισίπι είναι μελαχρινή, ξανθιά, με μπλε μάτια και έχει απίστευτα προσόντα, καυτά οπίσθια και καυτό στήθος.

Ως μοντέλο έχει φωτογραφηθεί για γνωστά περιοδικά  και έχει συμμετάσχει σε πολλές καμπάνιες γνωστών οίκων μόδας, αλλά και σε γνωστές εταιρίες ρούχων. Ενώ ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε ταινίες, σίριαλ και video clip-Turra: Gun Angel, I am Potential- Motion picture(2014 release), “Not Here Tonight”- Music video.

Στο Instagram, η εκρηκτική ξανθιά έχει χιλιάδες θαυμαστές και οι φωτογραφίες της προκαλούν πανικό καθώς είναι αισθησιακή και οι καμπύλες της τρελαίνουν τους άνδρες!

Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο για να φέρουμε αντίρρηση σ’ αυτό το… τούμπανο και το μόνο που… κάναμε ήταν να μαζέψουμε τις πιο καυτές πόζες της και να σας τις παρουσιάσουμε.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea  Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea

Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea Brittany Rhea



Spread the love