Spread the love


Η Χριστίνα Μπόμπα, είναι μια πανέμορφη κοπέλα που μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη έχουν κλέψει την καρδιά των φίλων τους, αλλά και του κοινού γενικότερα, αφού η Χριστίνα έχει πολύ γλυκιά χαρακτηριστικά, βλέμμα αθώο, και λαμπερό χαμόγελο.

«Όταν σε “χτυπήσει”… θα το καταλάβεις από το χαμόγελο!» ήταν το σχόλιο που ο Σάκης Τανιμανίδης γνωστοποίησε τη σχέση του με την Χριστίνα Μπόμπα στα τέλη Ιουλίου του 2016.

Ο παρουσιαστής και η σύντροφος του γνωρίστηκαν, όταν εκείνος ταξίδευε για το «World Party» και εκείνη εργαζόταν σε μεγάλη πολυεθνική, και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα..

Είχε κάνει τον «Θανασάκη» (Λεωνίδα Καλφαγιάννη) να κλαίει. Έτσι είχαμε γνωρίσει τη Χριστίνα Μπόμπα, σαν «Ελενίτσα», σε τηλεοπτικό σποτάκι εταιρείας σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Η «Ελενίτσα» μεγάλωσε και πλέον κάνει τον Σάκη Τανιμανίδη να γελάει, να γονατίζει για να της κάνει πρόταση γάμου.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως: «Είμαι στα καλύτερά μου. Είναι η μοναδική περίοδος στη ζωή μου που έχω βιώσει τόσο μακροσκελείς διακοπές μιας και από τα 18 μου που μετακόμισα στην Αθήνα για τις σπουδές μου μέχρι και σήμερα στα 29 μου δουλεύω ασταμάτητα. Παραιτήθηκα πριν από καιρό από τη δουλειά μου. Συνειδητά αποφάσισα να κάνω διακοπές μακράς διαρκείας, πράγμα που είχα πολύ καιρό να κάνω, για να αδειάσει το κεφάλι μου και να μπω δυναμικά στα νέα μου σχέδια.

«Για αρχή κάνω ένα διετές αγγλόφωνο MBA (International MBA της ΑΣΟΕΕ), στον τομέα του business, αφού με έχει κερδίσει το μάρκετινγκ και το κομμάτι των επιχειρήσεων. Έχω κάνει ήδη το κομμάτι του μάρκετινγκ σε πολυεθνική.»

Στην ερώτηση πώς ξεκίνησε το μόντελινγκ και γιατί το σταμάτησε, απάντησε και μας έλυσε τις απορίες:
«Παράλληλα με τις σπουδές μου έκανα κάποιες φωτογραφίσεις και διαφημίσεις. Τότε έγινε και το επιτυχημένο σποτ με την «Ελενίτσα» για εταιρεία τηλεφωνίας. Σταμάτησα όταν είχε ξεκαθαρίσει μέσα μου πως θα πάρω άλλο δρόμο. Το έκανα για το έξτρα εισόδημα, την εμπειρία, περνούσα πολύ ωραία. Αλλά ήταν πάντα κάτι έξτρα.»

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Χριστίνα Μπόμπα στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με την πανέμορφη αδερφή της (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις «καυτές» Λαμιώτισσες του Instagram (ΦΩΤΟ)



Spread the love