Spread the love


Όλοι γνωρίζαμε την Χριστίνα. Ήρθε η ώρα όμως να μάθουμε και την Ελίνα η οποία με τέτοια προσόντα πως να μην είναι Μπόμπα!

Είναι και οι δύο πανέμορφες και μοιάζουν τόσο που αρκετοί χρήστες των social media αναρωτιούνται αν είναι δίδυμες αδερφές.

Και ποιος δεν ξέρει πια την Χριστίνα Μπόμπα, μετά το πρώτο Survivor. Ψιλή, μελαχρινή και σκέτη… “Μπόμπα”

Δείτε την Χριστίνα στο Instagram

Υπάρχει όμως και άλλη μια που είναι έτοιμη να εκραγεί και την λένε Ελίνα.

Δείτε την Ελίνα στο Instagram

Πρόκειται φυσικά για την αδερφή της Χριστίνας που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την αδερφή της, καθώς διαθέτει και εκείνη «πλούσια» προσόντα! Ιδού και οι αποδείξεις από τον λογαριασμό της στο instagram!

Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε με την αδερφή της και ανάρτησε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, συγκεντρώνοντας σε λίγες ώρες από την ανάρτηση περισσότερα από 25.000 likes.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Χριστίνα Μπόμπα στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Θεές σαν δίδυμες είστε» και «καταπληκτικό, είναι πολλές», είναι κάποια από τα σχόλια που συνοδεύουν την φωτογραφία.

Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα  Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα



Spread the love