Spread the love


Η Χριστίνα Κολέτσα μας χάρισε την πιο hot σκηνή στο Nomads και μας έστειλε αδιάβαστους. Μια ακόμα σκηνή που μας «χάζεψε» κατέγραψε η Χριστίνα Κολέτσα στο «Nomads».

Μετά το αγώνισμα των ομάδων, η Κολέτσα μαζί με την Αποστολία Ζώη βρήκαν την ευκαιρία για περιποίηση σώματος και όπως ήταν λογικό να συμβεί, προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά.

Πριν λίγες ημέρες είδαμε άλλο ένα καυτό στιγμιότυπο της Ελληνίδας τραγουδίστρια, με την βοήθεια του συμπαίκτη της Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος άρχισε να τις φιλάει τα πόδια.

Δείτε την στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Η δοκιμασία της περασμένης Τρίτης στο Nomads ανέδειξε νικήτρια ομάδα εκείνη των Ωκεανών, με τους Νομάδες της Ζούγκλας να χάνουν το παιχνίδι και να μπαίνουν στη διαδικασία επιλογής δύο παικτών ως υποψηφίων για αποχώρηση.

Στο αγώνισμα που ακολούθησε για τη δεύτερη ασυλία μεγάλη χαμένη ήταν η ομάδα της Φωτιάς η οποία μετά από ψηφοφορία έδωσε στο κοινό τη Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε παλαιότερο αφιέρωμα του Lifeviews.gr με τις πιο «καυτές» της πόζες» (ΦΩΤΟ)

Οι διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το αποτέλεσμα κρίθηκε κυριολεκτικά στο τέλος, όταν αγωνίστηκε η Όλγα Πηλιάκη απέναντι στη Χριστίνα Κολέτσα. Εντύπωση πάντως προκάλεσαν τα πλάνα στα οποία οι συμπαίκτες της της καθαρίζουν τα πόδια, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πήγε ένα βήμα παραπέρα και της τα φίλησε.



Spread the love