Spread the love


Από την πρωινή ζώνη πέρασε στην απογευματινή και φυσικά συνεχίζει να μας ενθουσιάζει με την ομορφιά της…

Μακριά καστανά μαλλιά, εκπληκτικές αναλογίες και το πιο γλυκό χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης. Και ο Θεός έπλασε την… Ελένη Τσολάκη.

Το νεαρό κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, μπορεί να επιμένει στο χαμηλό προφίλ, δεν μπορεί όμως με τίποτα να κρύψει τον ποιοτικά σέξι εαυτό του, κερδίζοντας ολοένα και πιο φανατικό κοινό.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και όπως λέει και η ίδια φαίνεται πως ο Βαρδάρης την επηρέασε πολύ από μικρή, γι’ αυτό και ψαχνόταν γενικώς.

Μετά από 12 χρόνια πρωταθλητισμού στο Taekwon Do, αποφάσισε να αφήσει κατα μέρος τα χτυπήματα και τις μελανιές στους αντιπάλους και να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης και παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου στη σχολή Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Στη Θεσσαλονίκη δεν έκανε μόνο τα πρώτα βήματα γενικώς αλλά και τα πρώτα της βήματα στον χώρο των media, παρουσιάζοντας το 2008 νεανική εκπομπή στο Δημοτικό τηλεοπτικό κανάλι TV 100, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός στο Radio 101FM.

Από το 2009 είναι με μεγάλη επιτυχία ένα «Κορίτσι για σπίτι» στο Μακεδονία TV αλλά και μία dj με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της. Ταυτόχρονα, συνέχισε να εκπέμπει στα ερτζιανά στον Ant1 FM, αλλά και να λέει για τρία χρόνια την πρώτη καλημέρα στο κοινό της Θεσσαλονίκης από τη συχνότητα του ZOO 90,8.

Από το 2013 μέχρι σήμερα ζει στην Αθήνα και δουλεύει στον Alpha, έχοντας συμμετάσχει στους “Πέδες” αλλά και στο Happy Day για 3 σεζόν, όπου “έλεγε” και τον καιρό με σέξι εμφανίσεις και χορό.

Πλέον από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου παρουσιάζει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του καναλιού “Slam”. Τέλος μπορεί κανείς να την ακούσει και στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89, μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα.

Από την πρωινή ζώνη πέρασε στην απογευματινή και φυσικά συνεχίζει να μας ενθουσιάζει με την ομορφιά της…

Η Ελένη Τσολάκη εκτός όλων των παραπάνω είναι και νεόνυμφη, αφού στις 18 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της και επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη με κουμπάρους την Χρύσα Καλπάκη και τον Ιωσήφ Μαρινάκη σε μια όμορφη τελετή με λαμπερούς καλεσμένους.

  

Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά πάνω από 177.000 followers με την εντυπωσιακή Ελένη να χαρίζει εκρηκτικές λήψεις στους θαυμαστές της!

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την…

Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη Ελένη Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη



Spread the love