Spread the love


Η Ελίζαμπεθ Αρώνη είναι μια από τις ομορφότερες κοπέλες της Κρήτης που διαφημίζουν την Ελλάδα στο εξωτερικό, αφού η δουλειά της αλλά και η εν γένη παρουσία της μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι.

Η όμορφη Κρητικοπούλα, όπως ανακοίνωσε μέσα από την σελίδα της στο Facebook πέταξε από το Βερολίνο μέχρι την Αθήνα ότι για δουλειά με το πρακτορείο «Ace Models», και περιμένουμε να δούμε τα πρώτα δείγματα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από το 2011 ζει και εργάζεται στο Βερολίνο, και διαπρέπει στο χώρο της μόδας, με τις επαγγελματικές προτάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Ο λόγος για την 25χρονη Ελίζαμπεθ Αρώνη, η οποία κατάγεται από την Ιεράπετρα αλλά τον τελευταίο καιρό εντυπωσιάζει τους Γερμανούς.

Μάλιστα η ίδια εκμυστηρεύτηκε γι αυτή της την εμπειρία: «Πίστευα πως θα με κοιτάνε με μισό μάτι λόγω της ελληνικής καταγωγής μου, αλλά τελικά έπεσα έξω. Είχα πολύ άγχος και δεν ήξερα αν θα με δεχτούν θετικά στη γερμανική αγορά. Είναι πολύ απαιτητικοί. Ευτυχώς όλα κύλησαν πολύ θετικά για μένα και έχω κλείσει σημαντικές δουλειές».

Η προσαρμογή είναι δύσκολη και το καθημερινό της πρόγραμμα εξαντλητικό αλλά εκείνη δεν δείχνει να το βάζει κάτω:

«Υπάρχουν διαστήματα που έχω 20 με 30 κάστινγκ την ημέρα και τρέχω από τη μια άκρη του Βερολίνου στην άλλη. Όμως δεν με πειράζει, γιατί αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και γνωρίζω πολύ καλά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο μας».

Είχε εντυπωσιάσει στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου πριν τέσσερα χρόνια, ενώ από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι της καριέρας της, και οι επαγγελματικές προτάσεις συνεχίζουν και μάλιστα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες. Ωστόσο η πανέμορφη κρητικιά είναι πολύ συνειδητοποιημένη:

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κόσμος της μόδας έχει ημερομηνία λήξης» είπε αφοπλιστικά.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής, αφού τελείωσε τη σχολή για να ακολουθήσει μετά το μόντελιγκ τον δρόμου της ηθοποιού.

Στην σελίδα της στο Facebook αναφέρει ότι είναι μοντέλο στην εταιρεία seedsmanagement, και σπούδασε «Schauspiel» στο «Actors Space Berlin». Τελείωσε το 2ο Λύκειο Ιεράπετρας και Gymnasium Steglitz.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε κάποιες από τις πολύ εντυπωσιακές αναρτήσεις της Ελίζαμπεθ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram και ορισμένες από τις σημαντικές δουλειές της, μέχρι τώρα.

Ελίζαμπεθ Αρώνη

Η Ελίζαμπεθ Αρώνη σε φωτογραφία της Natascha Lindemann

https://www.facebook.com/elisabeth.aronis https://www.facebook.com/elisabeth.aronis https://www.facebook.com/elisabeth.aronis https://www.facebook.com/elisabeth.aronis https://www.facebook.com/elisabeth.aronis https://www.facebook.com/elisabeth.aronis https://www.facebook.com/elisabeth.aronis https://www.facebook.com/elisabeth.aronis https://www.facebook.com/elisabeth.aronis https://www.facebook.com/elisabeth.aronis

 



Spread the love