Spread the love


Η Εύη Ιωαννίδου είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Nomads και από την ομάδα της Ζούγκλας.

Η Εύη Ιωαννίδου παρότι έδωσε σκληρή μάχη σε μία δύσκολη μονομαχία τελικά έγινε η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Nomads και από την ομάδα της Ζούγκλας.

Η  22χρονη διατηρεί μαζί με τους γονείς της επιχείρηση καφέ στη Βέροια, την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η ίδια ζει στη Θεσσαλονίκη κάνοντας ταυτόχρονα τις κίνησεις της και στο χώρο του μόντελινγκ…

Έχει εμφανιστεί, μάλιστα, και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», όταν την παρουσίαζαν μαζί ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, όπου η συνάδελφός της μακιγιέζ Ράνια Μπουντούρη έδειξε επάνω της τη νέα τεχνική του body contouring που μεταμορφώνει το σώμα και το δείχνει πιο γραμμωμένο.

Από τις μεγάλες της αγάπες η τοπική ομάδα της Βέροιας. Η 22χρονη βρίσκεται τακτικά στο γήπεδο, όπου την εντοπίζει συχνά το τοπικό site veriotis.gr.

Λατρεύει να ταξιδεύει και να περνάει όμορφες στιγμές με τους φίλους της.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

;

Η Εύη Ιωαννίδου, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της, ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram από το νησί Παλαουάν και έγραψε.«Γεια σας φίλοι μου! Θέλω να σας πω ότι ένα μεγάλο ταξίδι για μένα με πολλές εμπειρίες και έντονα συναισθήματα με πίκρες και αλήθειες αλλά και χαρά τελειώνει εδώ για μένα! Μπορεί να μην έκατσα πολύ στο “Nomads” αλλά κατάλαβα όταν ένας άνθρωπος θέλει να πετύχει το στόχο του με πείσμα και θέληση το παλεύει μέχρι τέλος! Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι επιβίωσης και έδινα καθημερινά τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου. Η έκφραση στην οποία βασίστηκα ήταν ότι “επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς” παίρνοντας ψυχική δύναμη πιστεύω ότι το εκτέλεσα απόλυτα ! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας προσπαθώ να τα διαβάσω όλα όσο γίνεται. Να είστε όλοι καλά !! Σας αγαπώ! N O M A D S».

Εύη Ιωαννίδου

Απολαύστε την…

Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου Εύη Ιωαννίδου

 

 



Spread the love