Spread the love


Η Γεωργία Κουσουλού (Georgia Kousoulou) είναι μια διάσημη τηλεοπτική προσωπικότητα την Μεγάλης Βρετανίας, με συμμετοχή σε ριάλιτι παιχνίδι που συζητήθηκε πολύ.

Σε κάθε της εμφάνιση ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα, αφού ξέρει πως η πρώτη ματιά πέφτει στο μπούστο της, και το προβάλει, όπως έκανε σε πρόσφατη εκδήλωση στο Λονδίνο.

Η Γεωργία Κουσουλού εχει ελληνικές ρίζες, αλλά και ταπεραμέντο και αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά. Στο λογαριασμό της στο Instagram με 2,049 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο ακόλουθοι.

Η Γεωργία Κουσουλού (Georgia Kousoulou) είναι σήμερα 26 ετών και έχει γεννηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 20 Ιουνίου 1991, και μέχρι σήμερα δεν έχει αποκτήσει παιδί σε καμία από τις σχέσεις της.

Έγινε γνωστή στη βρετανική τηλεόραση κυρίως για τη συμμετοχή της στη τηλεοπτική εκπομπή «TOWIE», και μετά από αυτό δημιούργησε και την δική της επιχείρηση μαγιό, αφού δηλώνει και σχεδιάστρια.

Μεγάλωσε στο Essex από τους γονείς της που ήταν ελληνικής καταγωγής.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού

Δείτε και ορισμένες από τις καλύτερες εμφανίσεις της με μαγιό που «έπαιξαν» πολύ στα παγκόσμια Lifestyle έντυπα, και εκτόξευσαν την φήμη της στα ουράνια.

Γεωργία Κουσουλού

Γεωργία Κουσουλού

Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού

Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού Γεωργία Κουσουλού



Spread the love