Spread the love


Η 23χρονη Courtney Stodden με το πολύ πληθωρικό κορμί έκανε μια φωτογράφηση στην παραλία του Μαλιμπού, των ΗΠΑ, και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το μικροσκοπικό λευκό μπικίνι που φόρεσε άφηνε όλες τις καμπύλες της σε κοινή θέα.

Η Courtney Alexis Stodden όπως είναι ολογράφως το όνομά της έχει γεννηθεί στις 29 Αυγούστου 1994 είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, καλλιτέχνης γενικότερα αλλά με πλούσιο κοινωφελή έργο όπως ότι εκπροσωπεί την PETA, που είναι οργανισμός ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων.

Αφού αγωνίστηκε σε αγώνες ομορφιάς στην πατρίδα της την Ουάσινγκτον, η 16χρονη τότε Stodden έλαβε διεθνή προσοχή όταν παντρεύτηκε τον 50χρονο ηθοποιό Doug Hutchison το 2011. Η προσοχή των μέσων ενημέρωσης γύρω από την Stodden και τον γάμο της οδήγησε στην εμφάνισή της σε πολυάριθμες τηλεοπτικές σειρές της τηλεόρασης, όπως το «Couples Therapy» και το «Celebrity Big Brother».

Η Stodden ξεκίνησε στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως διαγωνιζόμενοι στα καλλιστεία «Miss Teen Washington» το 2010, και στη συνέχεια δεν σταμάτησε να ασχολείται με το μόντελινγκ.

Τον Ιούλιο του 2012, ο Stodden και ο Hutchison μίλησαν για τη σχέση τους σε talk show του Fox, σε μια εμφάνισή τους στο «Good Morning America» του ABC και στις κοσμικές Ειδήσεις του Ε!

Τον Αύγουστο του 2013, η Stodden μπήκε στη δωδέκατη σεζόν της βρετανικής εκδοχής του Celebrity Big Brother» και εκδιώχτηκε την 21η ημέρα, δύο ημέρες πριν από το φινάλε της σεζόν.

Στις 18 Μαρτίου 2014 κυκλοφόρησε το βίντεο για το “Do not Worry Bout It” του 50 Cent, τον Αύγουστο εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Reelz Hollywood Hillbillies».

Στις 14 Μαΐου 2015, η Vivid Entertainment κυκλοφόρησε μια σόλο ταινία σεξ με πρωταγωνίστρια την Stodden, που δήλωσε ότι θα δωρίσει όλα τα κέρδη της ταινίας σε φιλανθρωπίες.

Και από τότε δεν έχει πάψει να προκαλεί τα μάτια μας μα κάθε της εμφάνιση, όπως αυτή στην παραλία του Μαλιμπού που με τον συνοδό της πόζαραν μπροστά στον φακό με τον Shondo Blades, 33 ετών, δείχνοντας μεγάλη τρυφερότητα ο ένας για τον άλλον αφού είχαν μια πρώτη γνωριμία στο ριάλιτι γνωριμιών «Million Dollar Matchmaker».

Δείτε το site της: courtneystodden.com

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden



Spread the love