Spread the love


Η Ελληνίδα Victoria Xipolitakis που τρέλανε όλη την Αργεντινή ήρθε για διακοπές στη Μύκονο, και μας χάρισε υπέροχες πόζες της διαφημίζοντας το νησί του Αιγαίου με το κορμί της.

Όποιος δει παλιέ ή νέες της τις φωτογραφίες παθαίνει σοκ, από το υπέροχο στήθος της και τις πολύ σέξι στάσεις που παίρνει. Ας σημειώσουμε ότι είναι μια από τις κοπέλες με μεγάλη καριέρα στη Λατινική Αμερική που έχει φωτογραφηθεί παντού γυμνή!

Στην Αθήνα έκανε μια πολύ όμορφη αλλά και προκλητική φωτογράφηση στην Ακρόπολη, και οι φωτογραφίες της έγιναν πολύ γρήγορα viral, καθώς ταξίδεψαν στο γύρο του κόσμου..

Ο λόγος για τη Βικτόρια Ξυπολιτάκη, η οποία έχει Έλληνες παππούδες, κατάγεται από τη Σάμο και έχει κατακτήσει την Αργεντινή με τις χυμώδεις καμπύλες της και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της. Ήταν το «κορίτσι του Μουντιάλ» και την έχουν λατρέψει στις ποδοσφαιρικές κερκίδες όπως και στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Victoria Xipolitakis

Η Βικτόρια μάλιστα είχε αγοράσει εισιτήρια για τον αγώνα μεταξύ της Αργεντινής και της Βοσνίας και σε εμφάνισή της σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή της Αργεντινής είπε ότι την επέλεξαν ως τη γυναίκα που εκπροσωπεί τη χώρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Victoria Xipolitakis

Σημειώνεται ότι η Βικτόρια έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν μαζί με την επίσης σέξι αδερφή της, Στεφανία, για το αντρικό περιοδικό «Maxim» της Αργεντινής, που πραγματικά είχε ξεσηκώσει θύελλα θαυμασμού για τις δυο Ελληνίδες αδελφές με τα καλλίγραμμα σώματα και τις προκλητικές στάσεις.

Victoria Xipolitakis

Η Βίκυ Ξυπολυτάκη (Victoria Xipolitakis ή αλλιώς Vicky Xipolitakis) για την οποία ότι και και πούμε εμείς για το παρελθόν της ως σέξι μοντέλο θα είναι λίγο, αφού για ορισμένες γυναίκες δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράφεις.

Victoria Xipolitakis

Η Ελληνίδα θεά που έχει κατακτήσει την Αργεντινή έχει χιλιάδες φίλους στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Victoria Xipolitakis

Η Vicky Xipolitakis επέλεξε να περάσει τμήμα των διακοπών της στο νησί των ανέμων, και μας κάνει όλους υπερήφανους αφού τέτοια κορμιά δεν υπάρχουν..

Απολαύστε άφοβα το κορίτσι που δοξάζει την Ελλάδα στη Λατινική Αμερική..

Η Vicky Xipolitakis με γονείς που έχουν καταγωγή από την Ελλάδα και είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Αργεντινής, με πραγματικά διεθνή καριέρα, και μεγάλη τηλεοπτική παρουσία στην χώρα της, αφού όπου εμφανίζεται σπάνε τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Victoria Xipolitakis

Τα τρελά κορίτσια ναυαγοσώστες της σειράς Baywatch έγιναν γνωστά από το κόκκινο μαγιό τους, αλλά εδώ στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα διαπιστώσετε ότι η πανέμορφη ξανθιά Vicky Xipolitakis σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της πάνω στην παραλία, και αντί να σώζει ζωές μοιράζει απλόχερα και απανωτά εγκεφαλικά.

Victoria Xipolitakis

Η πανέμορφη Vicky Xipolitakis έχει γεννηθεί στις 23 Δεκεμβρίου 1985 και οι φωτογραφήσεις της κατά το παρελθόν δεν μπορούν να ξεχαστούν από κανέναν.

Victoria Xipolitakis

Τα τελευταίο όμως χρόνια η Vicky Xipolitakis έγινε μια σχεδιάστρια μόδας με τα δικά της προϊόντα να κατακτούν όλο και περισσότερες γυναίκες.

Δείτε τη στο Twitter και στο Instagram 1 στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Στην φωτογραφία που ακολουθεί, σκύβει για να φιλήσει τα Άγια χώματα της Ακρόπολης των Αθηνών, καθώς το Ελληνικό αίμα που τρέχει στις φλέβες της βράζει, θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στην γη των προγόνων της.

Δείτε τη στη Μύκονο και στη Σαντορίνη:

Victoria Xipolitakis Victoria Xipolitakis Victoria Xipolitakis Victoria Xipolitakis Victoria Xipolitakis Victoria Xipolitakis Victoria Xipolitakis Victoria Xipolitakis Victoria Xipolitakis Victoria Xipolitakis Victoria Xipolitakis Victoria Xipolitakis



Spread the love