Spread the love


H Ζωή Χρήστου εμφανίσθηκε στο «The Voice» και έκανε τους κριτές αλλά και το κοινό να παραμιλήσουν από τις φωνητικές της δυνατότητες. Εμείς όμως θαυμάσαμε το κορμί της στις όμορφες φωτογραφίες της με μαγιό.


H Ζωή Χρήστου, που δουλεύει για κάποια χρόνια επαγγελματικά στον χώρο του τραγουδιού, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο «The Voice», και μάλλον κατάφερε να συγκινήσει κριτές κοινό και τηλεθεατές.

Για χάρη της ο Πάνος Μουζουράκης πάτησε το κουμπί, πιο γρήγορα από ποτέ, πριν καν παιχτεί η πρώτη νότα, και γι αυτό όλοι μίλησαν για παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στο τηλεπαιχνίδι! Όπως αργότερα εξομολογήθηκε ο ίδιος, το έκανε από προαίσθημα, και επειδή άκουσε τις αντιδράσεις του κοινού μόλις εκείνη βγήκε στην σκηνή, και είπε να πρωτοτυπήσει.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε πίσω από τους κριτές, αλλά πριν προλάβει να πει έστω και μία φράση, ο Πάνος Μουζουράκης πάτησε το κουμπί και γύρισε, με αποτέλεσμα να κάνει σε παγκόσμιο επίπεδο την πιο γρήγορη επιλογή διαγωνιζόμενης.

Αυτό που μας χαροποίησε ιδιαίτερα δεν ήταν το ρεκόρ του «κριτή», αλλά κυρίως η «καυτή» εμφάνιση της Ζωής Χρήστου στην σκηνή που τόνιζε τα σωματικά της προσόντα.

Έτσι, είπαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, και διαπιστώσαμε ότι όταν ποζάρει με το μαγιό είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, απ’ ότι στην σκηνή.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 Ζωή Χρήστου

 Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου

 Ζωή Χρήστου  Ζωή Χρήστου



Spread the love