Spread the love


Το μοναδικό με την Joy Corrigan είναι ότι καταφέρνει με κάθε νέα της φωτογράφηση, να μας κάνει να αισθανόμαστε λες και την βλέπουμε πρώτη φορά.

Το μοναδικό με την Joy Corrigan είναι ότι καταφέρνει με κάθε νέα της φωτογράφηση, να σε κάνει να αισθάνεσαι λες και την βλέπεις πρώτη φορά.

Εδώ, την βλέπουμε να λανσάρει με καινούργια σειρά εσωρούχων.

Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan

Η Joy Cariggon έγινε περισσότερο γνωστή το 2014, όταν  ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα χάκερ, αρκετούς μήνες πριν από το σκάνδαλο για παραβίαση των λογαριασμών διάσημων κυριών της showbiz, που είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο «πειρατικές» γυμνές φωτογραφίες τους.

Η νεαρή Joy τότε, σύμφωνα με το TMZ, απευθύνθηκε  στην Apple και δήλωσε ότι προσωπικές της φωτογραφίες είχαν χαθεί από το iCloud της. Η εταιρεία της έδωσε οδηγίες για την προστασία των λογαριασμών της. Όμως ο χάκερ ξαναχτύπησε. Η Joy ακολούθησε την ίδια διαδικασία, η οποία δεν είχε αποτέλεσμα, με την Apple να ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το iCloud και πως το μοντέλο είχε πέσει θύμα «fishing».

Η Joy επέμενε πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και συνέχισε να ζητά  από την εταιρεία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Μάλιστα είχε καταθέσει και μήνυση εναντίον της Apple, Σημειώνοντας μάλιστα πως αν η εταιρεία της είχε δώσει σημασία τότε το σκάνδαλο θα είχε αποφευχθεί.

Την αποκαλούν επίσης την διάδοχο της Kate Upton.

Αυτό όμως που μας νοιάζει 100% και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να παραλείψουμε, είναι οι απίστευτες σέξι πόζες που προσφέρει για τα μάτια όλων μας.

Δείτε την σελίδα της: joycorrigan.com  και στο Instagram

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Joy Corrigan (ΦΩΤΟ)

Το κάνει ήδη μέσα από τις selfies της στο Instagram

Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan



Spread the love