Spread the love


Η Kaia Gerber είναι ένα κορίτσι που στα 16 της χρόνια έχει ξεκινήσει μια υπέροχη πορεία προς την κορυφή, αφού είναι η κόρη του σούπερ μόντελ Cindy Crawford, και ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της έχει κάνει τους σχεδιαστές να υποκλιθούν στην ομορφιά της.

Είναι από τα κορίτσια που από μικρή ηλικία, όπως και η μητέρα της που είναι μέντοράς της, έχει κατακτήσει την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, αφού για την Kaia Gerber το να είσαι μοντέλο είναι κάτι το οποίο είναι εντελώς φυσιολογικό.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η μια διαφημιστική καμπάνια έρχεται μετά την άλλη και η έφηβη ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης σημειώνοντας σχετική επιτυχία. Η κόρη της Cindy Crawford είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, μόλις 16 ετών, που είναι το όριο για την αυστηρή νομοθεσία της Μεγάλης Βρετανίας που επιτρέπει τη δημόσια έκθεση στα media αλλά είναι ακόμα απαγορευτικό για την πατρίδα της, την Καλιφόρνια.

Έτσι, η Kaia, την επομένη των γενεθλίων της πέταξε μαζί με τη μητέρα της για την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και «περπάτησε» για τον οίκο Calvin Klein.

Βέβαια αυτή δεν ήταν η πρώτη της επαφή με το χώρο της μόδας. Έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα σε αρκετά περιοδικά και καμπάνιες, ξεκινώντας μόλις στα 10 της χρόνια με τον διάσημο οίκο «Versace». Αργότερα ήρθε ένα εξώφυλλο στη «Vogue» μαζί με τη μητέρα της και το πρώτο όλο δικό της, σόλο ήταν ότι μόλις στα 14 της χρόνια με την συμμετοχή της (πριν τρία χρόνια σχεδόν) στην επίδειξη μόδας του «Alexander Wang».

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org

Έτσι,η Kaia είναι το «Next Big Thing» της μόδας χωρίς καν να έχει τελειώσει ακόμα το λύκειο. Δεν είναι τόσο η φήμη της μητέρας της που την «σπρώχνει» στα ύψη αλλά από μόνη διαθέτει μια λάμψη και ένα στυλ που το συναντά κανείς σε μοντέλα κάθε 5-6 χρόνια (βλέπε ξεκίνημα Kendall Jenner, Gigi Hadid, ή Bella Hadid).

Όλοι την αντιμετωπίζουν σαν «φαινόμενο» εμπορικότητας, κυρίως για τις μικρές ηλικίες, οι οποίες τη λατρεύουν καθώς έχει δημιουργήσει ήδη έναν εφηβικό «μύθο» γύρω από τη ζωή της. Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι τι θα συμβεί όταν αρχίσει να «ξεφουσκώνει» όλη αυτή η πρώτη παγκόσμια «περιέργεια» και αν η μικρή Gerber θα καταφέρει να σηκώσει στους ώμους της το βάρος της τεράστιας δημοσιότητας.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kaia Gerber

 

Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber



Spread the love