Spread the love


Βρήκε τον καλύτερο τρόπο η Μαίρη Συνατσάκη για να ανακοινώσει τη νέα της συμμετοχή σε παράσταση, και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της, που ποζάρει ολόγυμνη.

Η Μαίρη Συνατσάκη αυτό το χρονικό διάστημα απέχει αυτή τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη θεατρική της εμφάνιση στο μιούζικαλ «Hair».

Το θεατρικό που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβρη στο θέατρο Χώρα είναι σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, έχει ήδη ξεκινήσει το promo του και αναμένεται να συζητηθεί.

Πρωταγωνιστές του θα είναι: ο Αιμιλιανός Σταματάκης, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Ίαν Στρατής, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Angelika Dusk, η Κρυσταλλία, ο Φαίδων Φαρυντ, ο Αναστάσιος Ράμμος και η Ξένια Ντάνα.

Η Μαίρη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της από το διαφημιστικό της παράστασης και άφησε τους follower με ανοιχτό στόμα.

Δείτε το site της: buyaboo.gr

Δείτε τη Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram στο Facebook και στο Twitter

Απολαύστε τε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ας απολαύσουμε όμως και ορισμένες από τις πιο όμορφες πόζες στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, που με περισσότερες από 1,602 δημοσιευμένες της φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω από 515 χιλιάδες ακόλουθους.

Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη Μαίρη Συνατσάκη



Spread the love