Spread the love


Είναι γνωστό μοντέλο για τις εμφανίσεις της με μαγιό στην παραλία, αλλά αυτή τη φορά μας «τελείωσε» πραγματικά. Φόρεσε ότι πιο μικροσκοπικό υπήρχε στην ντουλάπα της και προκάλεσε αλλεπάλληλα εγκεφαλικά στην παραλία.

Όλος ο αντρικός πληθυσμός έχει καρφώσει τα μάτια του επάνω της. Ο λόγος για το πληθωρικό μοντέλο από την Γαλλία και με καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Tao Wickrath.

Έτσι, το μοντέλο Tao Wickrath, που και στο παρελθόν έχει προκαλέσει τα βλέμματα των λουομένων της παραλία, αλλά αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα πολύ μικρό μπικίνι με λουριά και να βγάλει το κορμί της για να το χαϊδέψει ο κρύος ωκεανός.

Ο κόσμος που ήταν εκείνη την ώρα στην παραλία παραμιλούσε κοιτάζοντας το υπέροχο σώμα της που είναι όλο καμπύλες στο Miami Beach, σε μια ζεστή μέρα την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017.

Για ακόμα μια φορά δεν βρίσκουμε λόγια για να περιγράψουμε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, αφού η Tao Wickrath είναι ένα μοντέλο αξιώσεων, και με βρεγμένο μικροσκοπικό μαγιό αγγίζει την τελειότητα.

Αν παρατηρήσετε πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες της θα δείτε ότι την έχει κάψει ο ήλιος, και το δέρμα της έχει αρχίσει να ξεφλουδίζετε, στο πάνω μέρος του κορμιού της, κοντά στο μπούστο της.

Δείτε τη Tao Wickrath στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Tao Wickrath Tao Wickrath Tao Wickrath Tao Wickrath Tao Wickrath

Δείτε περισσότερες εμφανίσεις της στο gotceleb.com



Spread the love