Spread the love


Η «καυτή» Ιωάννα Τούνη που το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί στο «My Style Rocks» μας πέταγε τα μάτια έξω στην Μύκονο, σε ένα βίντεο που θα μας μείνει αξέχαστο.

Ανήκει στην κατηγορία γυναικών, που και να θέλουν, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Ο λόγος για την Θεσσαλονικιά Ιωάννα Τούνη που αυτή την εποχή έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα με τις εμφανίσεις της στο τηλεπαιχνίδι «My Style Rocks».

Η εντυπωσιακή ξανθιά, που έχει σπουδάσει παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και τώρα σπουδάζει σχέδιο μόδας φιλοδοξώντας να δημιουργήσει την δίκη της collection.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι την πρωτογνωρίσαμε ως θέα του τάκα – τούκα στην Μύκονο μέσα από τα βίντεο του Mykonos Live TV που ξέρει να ανακαλύπτει τα νέα αστέρια της ελληνικής τηλεόρασης!

Τα πλάνα της εκρηκτικής και πληθωρικής Ιωάννας να παίζει ρακέτες στις μυκονιάτικες παραλίες προκάλεσαν μια φούντωση μια φλόγα στα αρσενικά και γρήγορα έγινε μια από τις πιο viral παρουσίες.

Με αφορμή λοιπόν την συμμετοχή της στο reality show του ΣΚΑΪ που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, το Mykonos Live TV ετοίμασε ένα ποτ-πουρί με τις πιο καυτές καλοκαιρινές εμφανίσεις της 24χρονης Ιωάννας Τούνη στο νησί των Ανέμων. Για τα μάτια σας μόνο!

Δείτε την Ιωάννα Τούνη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ιωάννα Τούνη (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love