Spread the love


Η 50χρονη Pamela Anderson συνεχίζει να προκαλεί τις αντρικές φαντασιώσεις με την τελευταία της φωτογράφηση, που αποδεικνύει ότι κρατιέται μια χαρά παρά τα χρόνια που έχουν περάσει από πάνω της.

Η Pamela Anderson για ακόμα μια φορά ποζάρει όπως την γέννησε η μητέρα της, με τις τελευταίες της γυμνές φωτογραφίες να σπάζουν πραγματικά τα ταμεία. Η Pamela Anderson ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του David LaChapelle για το τεύχος νούμερο 4 του περιοδικού King Kong (2017).

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Pamela Anderson είναι μια πολύ προσβεβλημένη καναδο-αμερικανίδα μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβιστής που συνεχίζει να μαγνητίζει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς και τα αντρικά βλέμματα με κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Οι φωτογραφίες της που πραγματοποίησε για το περιοδικό Playboy έμειναν στην ιστορία του Playboy με χρυσά γράμματα, αφού εκτός ότι πουλάνε ακόμα υπήρξε κι ένα από τα πιο αγαπημένα κουνελάκια του ιδρυτή του περιοδικού Χιου Χέφνερ.

Είναι μια από τις πιο «καυτές» 50χρονες που λατρεύουμε να την ακολουθούμε σε κάθε της βήμα.

Από sexsymbol έχει γίνει μια ακτιβίστρια των δικαιωμάτων των ζώων, και δίνει καθημερινό αγώνα για να διαφημίσει αυτή την δράση της. Είναι χορτοφάγος, συνήγορος για τα δικαιώματα των ζώων και ενεργό μέλος της οργάνωσης προστασίας των ζώων «Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων» (PETA), παίρνοντας μέρος σε πολλές εκστρατείες για τα δικαιώματα των ζώων. Έγινε χορτοφάγος στην πρώιμη εφηβική ηλικία, όταν είδε τον πατέρα της να καθαρίζει ένα ζώο που είχε κυνηγήσει.

Μια από τις εκστρατείες της Άντερσον ως μέλος της PETA ήταν ενάντια στη χρήση γούνας. Το 1999 έλαβε το πρώτο βραβείο «Linda McCartney» για τους προστάτες των δικαιωμάτων των ζώων, σε αναγνώριση της εκστρατείας της. Το 2003 γδύθηκε για τη διαφημιστική εκστρατεία της PETA με τίτλο «Καλύτερα να μείνω γυμνή παρά να φορέσω γούνα». Στις 28 Ιουνίου του 2006 πόζαρε γυμνή σε κοινή θέα με άλλους διαδηλωτές στη μπουτίκ της Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ στο Λονδίνο. Ήταν μια εορταστική εκδήλωση πριν τα ανθρωπιστικά βραβεία της PETA.

Δείτε την σελίδα της: pamelaandersonfoundation.org

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Η «καυτή» Pamela Anderson διαφημίζει εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson

Δείτε την Pamela Anderson μέσα στο μαύρο της ολόσωμο κορμάκι στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» στο Λονδίνο στις 20 Σεπτεμβρίου 2017:

Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson

H Pamela Anderson με υπέροχα μαύρο μπικίνι απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Γαλλία στις 4 Αυγούστου 2017:

Pamela Anderson Pamela Anderson

Τέλος, θαυμάστε την Pamela Anderson στην εκστρατεία της Οργάνωσης Προστασίας Των Ζώων «PETA» όπου τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 28 Ιουνίου 2006, και είχε προκαλέσει πανικό:

Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson



Spread the love