Spread the love


Φωτογραφημένη από το κορυφαίο δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggot για λογαριασμό του βρετανικού Esquire, η Penelope Cruz μας δείχνει ότι οι… παλιές καραβάνες του χώρου δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τις νέες

Αφίσες σε δωμάτια θα πρέπει να γίνουν οι φωτογραφίες της Penelope Cruz, αφού η ηθοποιός παραμένει μία από τις σέξι παρουσίες στο Χόλιγουντ.

Η φωτογράφηση στο “Esquire” επιβεβαίωσε άλλη μία φορά τον κανόνα.

Ανήκει σε εκείνες τις γυναίκες που αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά. Δεν θέλουμε να κρίνουμε τις ταινίες της γιατί είναι μία τεράστια κουβέντα που δεν θα λήξει καλά. Οι εμφανίσεις της όμως, έκαναν ακόμα και τις κακές ταινίες να δείχνουν ωραίες.

Οι εμφανίσεις της όμως, έκαναν ακόμα και τις κακές ταινίες να δείχνουν ωραίες.

Αυτό που μας άρεσε πάντα στην Penelope, ήταν πως εκπροσωπούσε την Ισπανική ομορφιά. Από τη μία είχαμε την Salma Hayek που πρέσβευε τις Λατίνες στο Μεξικό και από την άλλη την Penelope που κρατούσε τον πήχη ψηλά στην Ευρώπη.

Δείτε την Penelope στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Το καλύτερο είναι πως η Penelope, δεν χρειάστηκε να γδυθεί ποτέ για να μας συναρπάσει. Σίγουρα την αγαπήσαμε περισσότερο και μας τρέλανε τα μυαλά, αλλά είχαμε ήδη γοητευθεί από το πρώτο της χαμόγελο.

Αυτή η φωτογράφηση της για το βρετανικό “Esquire”, είναι η δεύτερη στη σειρά, αλλά η πρώτη στην καρδιά μας. Φωτογραφημένη από το κορυφαίο δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggot, η Penelope δείχνει πως το σέξι στοιχείο θα υπερτερεί πάντα από τις γυναίκες που βιάστηκαν να τα πετάξουν όλα στις φωτογραφήσεις.

Απολαύστε την…

Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz



Spread the love