Spread the love


Η Πόπη Τσαπανίδου προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της καθώς διατηρεί καλλίγραμμη σιλουέτα και γυμνάζεται τακτικά ώστε να διατηρεί την φόρμα της. Σε κάθε περίπτωση εντυπωσιάζει και όπου και αν εμφανιστεί δεν περνάει απαρατήρητη.

Η όμορφη δημοσιογράφος – παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της να κάνει γυμναστική, και πραγματικά έσπασε τα ταμεία, καθώς οι φίλοι που την ακολουθούν την λατρεύουν, και του λείπει η τηλεοπτική της παρουσία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Πόπη Τσαπανίδου στην σελίδα της που διατηρεί στο Instagram έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αφού με 425 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 96.1 χιλιάδες ακόλουθοι.

Δείτε το site της: ipop.gr

Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι και αυτή ακολουθεί αρκετούς χρήστες (ακολουθεί 7,495 χρήστες) που σημαίνει ότι δεν έχει τα κόμπλεξ των επωνύμων των social media που ακολουθούν μόνο τον εαυτό τους.

Σε κάθε περίπτωση η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες δημοσιογράφους, πολύ αγαπητή στους συναδέλφους της, και στο τηλεοπτικό κοινό που την ακολούθησε πιστά σε όλη την τηλεοπτική της διαδρομή.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Αυτός ο λόγος, μας δίνει την αφορμή να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην σελίδα της στο Instagram για να θαυμάσουμε τις φωτογραφίες που ανεβάζει:

Πόπη ΤσαπανίδουΠόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου Πόπη Τσαπανίδου



Spread the love