Spread the love


Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που πρέπει να ξέρετε αυτό το διάστημα, αυτή είναι η Ραμόνα Βλαντή. Αν δείτε έστω και ένα επεισόδιο My Style Rocks θα καταλάβετε πως η Ραμόνα είναι ο πιο διασκεδαστικός/έξαλλος χαρακτήρας της ελληνικής τηλεόρασης. 

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που πρέπει να ξέρετε αυτό το διάστημα, αυτή είναι η Ραμόνα Βλαντή. Μην μας ρωτήσετε γιατί πρέπει – αν δείτε έστω και ένα επεισόδιο My Style Rocks θα καταλάβετε πως η Ραμόνα είναι ο πιο διασκεδαστικός/έξαλλος χαρακτήρας της ελληνικής τηλεόρασης.

Αν μη τι άλλο, θα σας κάνει να γελάσετε και να ξεχάσετε τα προβλήματά σας.

Παραπονιέται για την βαθμολογία που παίρνουν οι άλλες κοπέλες, ξινίζει σε κάθε ατάκα που θα της πει η κριτική επιτροπή και την «λέει» συμπαίκτριές της για το στυλ του και όταν ζοριστεί ψυχολογικά βάζει τα κλάματα.

Με την συμπεριφορά της έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλη την προσοχή και να επισκιάσει τις άλλες κοπέλες, καθώς το κοινό πια περιμένει την… δική της αντίδραση σε όλα.

Η Ραμόνα όμως δεν συστήθηκε στο κοινό φέτος. Έχει πάρει μέρος και στα καλλιστεία Playmate, έχει συμμετάσχει και στο Next top model και αναμφισβήτητα είναι η πιο έξαλλη και διασκεδαστική παίκτρια του παιχνιδιού.

Είναι 33 ετών και κατάγεται από τη Ρουμανία.Ξεκίνησε το modeling σε ηλικία 14 ετών. Στα 19 της μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Business Communication. Ο σύζυγός της είναι Έλληνας και μαζί έχουν δύο κόρες. Έχει το δικό της fashion blog. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αν και η οικογενειακή ζωή είναι η βασική της προτεραιότητα, η ίδια δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα και το όνειρο του modeling και της μόδας εν γένει. «Έχω δουλέψει για τα περισσότερα fashion brands και έχω κάνει πάμπολλες διαφημίσεις, όπως π.χ. τα ηλεκτρικά είδη LG. Μου αρέσει να ψάχνομαι ανακαλύπτοντας συνεχώς νέους δρόμους. Ήρθα στην Ελλάδα 19 ετών έχοντας μόνο μια βαλίτσα στο χέρι και πολλά όνειρα. Ήθελα να πετύχω και πέτυχα. Πάντα θα υπάρχει, όμως, ένας οίκος που θα αποτελεί το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Για μένα αυτοί είναι οι οίκοι Dior και Chanel», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Προς το παρόν πάντως ξεχωρίζει στο My Style Rocks χάρη στον εκρηκτικό της χαρακτήρα. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες της που ανακαλύψαμε online και δείτε πόσο έχει αλλάξει εμφανισιακά τα τελευταία χρόνια. Θα την αναγνωρίζατε;


Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα σε φωτογράφιση του προσωπικού της fashion blog.

Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα με ένα εντελώς διαφορετικό look στα μαλλιά.

Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα στον διαγωνισμό του περιοδικό Playboy, διεδικώντας τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας του 2007.

Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα (κέντρο) με δύο ακόμα μοντέλα backstage σε κάποιο fashion show.

Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα σε επαγγελματική φωτογράφιση μόδας.

Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή Ραμόνα Βλαντή



Spread the love