Spread the love


Η Σαντέλ Κόνελι φόρεσε ένα από τα πιο αποκαλυπτικά μαγιό στην πισίνα που βρέθηκε.

Η Σαντέλ Κόνελι, είναι ένα αμφιλεγόμενο βρετανικό αστέρι της Βρετανικής τηλεόρασης, που συμμετείχε στην 12η σεζόν το 2016 στο Geordie Shore Show του MTV, η οποία στο παρελθόν ήταν στρίπερ για 4 χρόνια.

Η δουλειά της αυτή στην τηλεόραση τις άνοιξε πολλές πόρτες στο χώρο του θεάματος, ενώ έκανε και τα πρώτα της σέξι εξώφυλλα στο Zoo Magazine και στο Sunday Sport.

Είναι 27 ετών μελαχρινή με καταγωγή από το Newcastle της Αγγλίας. Έχει έναν αδελφό και μια αδελφή που ονομάζεται Sacha.

Αγαπημένη της ταινία είναι το “Pretty Woman” ενώ αγαπημένο της ποτό είναι το ρούμι με πικάντικη γεύση (με πολλά καρυκεύματα).

Η Σαντέλ Κόνελι είναι όμως ένα ατίθασο κορίτσι που στις συνεργασίες της δημιουργεί προβλήματα.

Η ίδια όμως εκτός των άλλων είναι ένα πολύ σέξι κορίτσι με απίστευτα προσόντα. Είναι από τις γυναίκες που οι καμπύλες τους μπορούν να ζαλίσουν τους πάντες και ειδικά το στήθος ξεχειλίζει και κάθε φωτογραφία της στα social media, προκαλεί εγκεφαλικά.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Ο φωτογραφικός φακός επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουν πιάσει να αράζει στην πισίνα του σπιτιού της αλλά και στις διακοπές της στις παραλίες, φορώντας καυτά αποκαλυπτικά μαγιό, που βγάζουν μάτια

Η καλλονή με το πληθωρικό στήθος αυτή την φορά βγήκε με το βρεγμένο λευκό see through μαγιό από πισίνα στην Τενερίφη και προκάλεσε πανικό.

Πρόκειται για ένα άσπρο ολόσωμο μαγιό, που όταν βρέχεται είναι διάφανο με αποτέλεσμα να φαίνονται όλα από μέσα!

Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι  Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι

Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι Σαντέλ Κόνελι  Σαντέλ Κόνελι



Spread the love