Spread the love


Η πανέμορφη Σοφία Χαρμαντά δεν παραλείπει να ανεβάζει φωτογραφίες από τις καθημερινές της στιγμές στο Instagram, προκαλώντας ντελίριο στους πολλούς -κατά γενική ομολογία- θαυμαστές της.

Είναι μια παό τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Δεν έχει την πιο παγκοσμιοποιημένη ομορφιά, αλλά μια καθαρή και αληθινή μεσογειακή ομορφιά, που πλέον ενθουσιάζεσαι να την συναντάς.

Η Ελληνίδα καλλονή αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το εντυπωσιακό σώμα της, χειμώνα, καλοκαίρι.

Περιζήτητο μοντέλο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η εντυπωσιακή Σοφία Χαρμαντά είναι μία από εκείνες τις γυναίκες, που η εικόνα τους μένει «χαραγμένη» στο ανδρικό μυαλό.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Η Σοφία Χαρμαντά έχει ξεχωρίσει στο χώρο του μόντελινγκ με τα δίμετρα και καλλίγραμμα πόδια της, ενώ έχει κάνει κι ένα μικρό πέρασμα από την μικρή οθόνη αφού έχει εμφανιστεί ως guest σε εκπομπές.

Όποιος μάλιστα έχει την τύχη να ακολουθεί τον λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί να απολαμβάνει τη νεαρή καλλονή σε άκρως αισθησιακές πόζες, που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το απίστευτο σώμα της.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Σοφία Χαρμαντά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τι και αν είμαστε στα μέσα Οκτωβρίου, η Σοφία Χαρμαντά αρνείται να αποχωριστεί τα μαγιό της αλλά και να ποζάρει με σέξι εμφανίσεις και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά  Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά

 

 

 

 

 



Spread the love