Spread the love


«Ταρακούνησε» το διαδίκτυο η Θωμαής Απέργη, με τη σέξι φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η Θωμαή Απέργη έχει ραγίσει πολλές καρδιές τελευταία!

Η τραγουδίστρια, είναι η νέα ξεχωριστή καλλιτέχνιδα, που εντάχθηκε στο δυναμικό της Panik Records! Μια κοπέλα με μεσογειακό ταμπεραμέντο που ήρθε να μας μαγέψει..

Η γοητευτική Θωμαή Απέργη κατάγεται από το νησί της Τήνου. Το πρώτο κοινό της ήταν οι γονείς της, στους οποίους και έδινε συναυλίες κάθε βράδυ όσο ήταν ακόμα παιδί.

Η τραγουδίστρια σπούδασε από μικρή μουσική, παράλληλα με κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα καθώς και φωνητική, φτιάχνοντας έτσι τη δική της μοναδική καλλιτεχνική προσωπικότητα.

Η ιδιαίτερη φωνή της και οι επιρροές της στη μουσική την έκαναν να στραφεί στη εξερεύνηση της smooth jazz, της χορευτικής bossa nova, downtempo electronica, funk, soul, jazz μουσικής και να ερμηνεύει τραγούδια που εμπνέουν ένα αισθησιακό λίκνισμα σε όσους την παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια συντροφιά με ένα σαξόφωνο και ένα πιάνο.

Η τραγουδίστρια εμφανίζεται πολύ αποκαλυπτική και σέξι και οι φωτογραφίες της στο Instagram κάνουν θραύση!

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πόσταρε ακόμα μία σέξι φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram, φορώντας ένα… σούπερ μίνι σορτσάκι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει χαμός από likes και σχόλια.

Θωμαή Απέργη

Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη  Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη Θωμαή Απέργη

 

 

 



Spread the love