Spread the love


Η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά τις «καυτές» της εμφανίσεις στην Αθήνα πετάχτηκε μέχρι το Λονδίνο όπου εκτός των άλλων την περίμενε και η αγκαλιά όμορφου Τούρκου εκατομμυριούχου, και όχι άδικα αφού η Τζούλια έχει πείρα στον έρωτα και την λατρεύουν στην Τουρκία.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκλεψε την καρδιά Τούρκου δισεκατομμυριούχου είναι η είδηση, αλλά ακόμα κρατάμε μικρό καλάθι. Το εντυπωσιακό μοντέλο, μετά τις προκλητικές της αναρτήσεις με τις εμφανίσεις της σε Μύκονο και Αθήνα, εθεάθη στο Λονδίνο σε τρυφερά τετ α τετ με τον επιχειρηματία Ozan Ozkural και, μάλιστα, ανέβασε κοινές φωτογραφίες τους στον λογαριασμό της στο facebook, που η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν ψάξαμε δεν τις βρήκαμε..

Ozan Ozkural tzoulia alexandratou

H «Espresso» επικοινώνησε μαζί της για να μάθει τι ακριβώς τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και στον 35χρονο Τούρκο. «Ισχύει, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω κάτι» δήλωσε, αλλά ο τόνος της φωνής της υποδήλωνε ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Ozan Ozkural

Ozan Ozkural

Ο Τούρκος, ο οποίος δραστηριοποιείται σε όλον τον κόσμο και έχει ως έδρα των επιχειρήσεών του το Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ στο CNN για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του και απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια του παρουσιαστή για το ότι σε τόσο μικρή ηλικία έχει καταφέρει τόσο πολλά και είναι από τα μεγάλα ονόματα παγκοσμίως στα χρηματοπιστωτικά.

Δείτε την Τζούλια στο Facebook το Facebook II το Official Instagram και στο Instagram II

Όμως, και η Ελληνίδα showwoman κάνει ένα restart στην καριέρα της στη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- το ζευγάρι σχεδιάζει από τώρα τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη.

Δείτε ακόμη:

Όλα τα «καυτά» αφιερώματα της Τζούλιας από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)



Spread the love