Spread the love


Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι μια από τις παίκτριες του «My style rocks» και σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο έλαβε μέρος στο παιχνίδι μόδας.

Σπούδασε βρεφονηπιοκόμος αλλά της αρέσει το μόντελινγκ.

Για ποιον λόγο όμως πήρε μέρος στο ριάλιτι μόδας;

Βρεφονηπιοκόμος δεν μπορώ πλέον να ελπίζω ότι θα γίνω γιατί μου αρέσει πολύ περισσότερο η μόδα, οπότε δεν γίνεται να τα κάνω και τα δύο μαζί», είπε στην εφημερίδα Πρώτο θέμα.

Όσο για τον λόγο που πήρε μέρος στο ριάλιτι εξήγησε: «Για να με μάθει ο κόσμος. Θα ήθελα να με μάθει ο κόσμος και να μάθω κι εγώ περισσότερα γι’ αυτά που μου αρέσουν. Η μόδα δεν ήταν κάτι με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά.

Δείτε ορισμένες επαγγελματικές φωτογραφίες της στο vrisiida.format.com

Τα τελευταία χρόνια άρχισα να ενδιαφέρομαι πολύ περισσότερο για τον συγκεκριμένο χώρο». Η μεγαλύτερη δυσκολία μέχρι στιγμής ήταν «η στιγμή που καθίσαμε απέναντι από τους κριτές. Το δυσκολότερο ήταν να βρω ένα θέμα που θα παρουσιάζω τα ρούχα μου».

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει μοναδικό και η ομορφιά της είναι μοναδική, γι αυτό απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

My style rocks

My style rocks

My style rocks

My style rocks

My style rocksMy style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks My style rocks

 



Spread the love