Spread the love


Η 21χρονη Ολλανδή έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram και εξηγεί: «Είμαι περίεργη ταξιδιώτης που θέλει να επισκεφθεί κάθε χώρα γυμνή. Ελάτε μαζί μου για καθημερινές γυμνές εικόνες, γυμνή γιόγκα και βίντεο των ταξιδιών μου.. Δεν είναι πορνογραφικές εικόνες αλλά θέλω να βγάζουν μόνο θετική ενέργεια».

Μια αμφιλεγόμενη μέθοδο για να αποδείξει ότι το «γυμνό» δεν είναι σέξι υιοθέτησε μια 21χρονη Ολλανδή.

Έτσι, η Στέρε (Sterre) αποφάσισε να ταξιδέψει στις εξοχές της Αυστραλίας γυμνή και να ανεβάσει τις φωτογραφίες στο Instagram.

Στις πληροφορίες που μας δίνει στο αναφέρει ότι μένει στην πόλη Αlmere, και μιλάει τέλεια τα Αγγλικά, Ολλανδικά, δηλώνει αδύνατη, αφού μετά βίας φτάνει τα 50 κιλά και ύψος που δεν ξεπερνάει τα 167 εκατοστά.

Κατά τα λοιπά έχει ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια, και στο σώμα της δεν έχει κανένα τατουάζ, αλλά μόνο Piercings στην κοιλιά της και στην γλώσσα.

Όπως δήλωσε στην Daily Mail «η γύμνια συνεχίζει να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα. Είναι κρίμα να μην μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ένα γυμνό σώμα χωρίς σεξουαλικά υπονοούμενα» προσθέτοντας ότι στόχος της είναι να αλλάξει την αντίληψη του ανθρώπινου σώματος ως σεξουαλικό αντικείμενο.

Ο λογαριασμός της στο Instagram πάντως μετράει ήδη πάνω από 90.1 χιλιάδες followers με μόνο 54 δημοσιευμένες φωτογραφίες της.

Τέλος, δείτε και έναν άλλο λογαριασμό του Instagram, που το έχουν φτιάξει Αυστραλοί (getnakedaustralia.com.au) που αγαπούν τον γυμνισμό, και πραγματικά τα σπάει αφού έχουν καταφέρει με περισσότερες από 1,370 δημοσιευμένες φωτογραφίες τους να προσελκύσουν πάνω από 221 χιλιάδες ακόλουθους.

Δείτε την στο Twitter το fancentro και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:



Spread the love