Spread the love


H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τους αναστάτωσε όλους στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «My Style Rocks» όταν επέλεξε να «μεταμφιεστεί» σε κουμπάρα που θα πήγαινε στην Κύπρο για να τελέσει το μυστήριο. Το μπούστο της θα σκανδάλιζε ακόμα και τον ιερέα.

«Θα αναστατώσεις τον πάτερ / Εσύ δεν είσαι κουμπάρα, είσαι κουμπαράς!…» ήταν ορισμένα από τα σχόλια που εισέπραξε η πανέμορφη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αφού για τις ανάγκες του παιχνιδιού επέλεξε να φορέσει ρούχα και να παρουσιαστεί στην κριτική επιτροπή ως πρώτη κουμπάρα σε γάμο στην Κύπρο στην εκπομπή «My Style Rocks» που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2017.

Κεντρική παρουσιάστρια είναι η πάντα χαμογελαστή Ευαγγελία Αραβανή, και τις παίκτριες κρίνουν οι: Στέλιος Κουδουνάρης, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο Χάρης Χριστόπουλος..

Η πανέμορφη ξανθιά πάντως είναι γεννημένη το 1993, και κατακτά με πολύ γρήγορους ρυθμούς της αθηναϊκής show biz, η οποία έχει θαμπωθεί από την ομορφιά της και κυρίως τον τρόπο που παίζει με τον φακό, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναστάτωνε τη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το αστέρι του «My style rocks» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μόνο με εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε και ορισμένες από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου



Spread the love