Spread the love


Η Antonella Fiordelisi είναι ένα κορίτσι με υπέροχο σώμα μια που είναι αθλήτρια της ξιφασκίας, αλλά ο λογαριασμός της στο Instagram την κατατάσσει στις ομορφότερες παρουσίες που έχουμε δει.


Η Antonella Fiordelisi, μπορεί να θεωρείται η πιο «καυτή» αθλήτρια της ξιφασκίας όχι μόνο στην Ιταλία από όπου και κατάγεται, αλλά σε όλο τον πλανήτη. Και αν μοιάζει υπερβολική αυτή η έκφραση, τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από τα social media η Antonella Fiordelisi ξεσηκώνει τους θαυμαστές της και κάνει την καλύτερη διαφήμιση για το άθλημα, με μάλιστα με διαφορά στήθους.

Μάλιστα, στο youtube υπάρχουν πολλά βίντεο ανεβασμένα που εκθειάζουν το κορμί της, χωρίς να αφήνουν κανένα σημάδι αμφισβήτησης της καλλίγραμμης παρουσίας της και της έμφυτης ομορφιάς της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει καταφέρει με 4,491 δημοσιευμένες φωτογραφίες της (δεν είναι και λίγες) να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 504 χιλιάδες Followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook II και στο Instagram

Η Antonella Fiordelisi έχει γεννηθεί στις 14 Μαρτίου 1998 και είναι ένα κορίτσι που τις αρέσει η περιπέτεια και είναι μια «καυτή» Ιταλίδα μοντέλο.

Υπήρξε φοιτήτρια της καθηγήτριας Ewa Borowa, και μέλος της ομάδας γυναικών ξιφασκίας του «Nedo Nadi Salerno» στη σειρά A2 κατηγορία, και είχε πάθος με το άθλημα από την παιδική της ηλικία.

Ταυτόχρονα προσεγγίζει τον κόσμο της μόδας, ξεκινώντας καριέρα ως μοντέλο μετά τον τίτλου της «Μις Γρανάδα 2014» όπως αναφέρει η wikipedia.org

Απολαύστε τις τελευταίες αναρτήσεις στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Antonella Fiordelisi

Antonella Fiordelisi Antonella Fiordelisi Antonella Fiordelisi Antonella Fiordelisi Antonella Fiordelisi Antonella Fiordelisi Antonella Fiordelisi Antonella Fiordelisi Antonella Fiordelisi Antonella Fiordelisi Antonella Fiordelisi Antonella Fiordelisi



Spread the love