Spread the love


Η Beth Humphreys μεγάλωσε το στήθος της και πλέον είναι από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια!

Η Beth Humphreys είναι από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια στην Αγγλία με το στήθος της να ξεχωρίζει. Θυμίζει κάτι από Μπελούτσι και Μπριζίτ Μπαρντό, αλλά στο μελαχρινό.\

Η μελαχρινή καλλονή είναι μοντέλο στην Βρετανία και έχει ποζάρει για τα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά όπως το Maxim, Loaded και Super Rebel. Έχει εμφανιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες για εμπορικά σήματα όπως το Nouveau.

Η Beth μεγάλωσε κάνοντας αθλητισμό και ιππασία. Ενώ ξεκίνησε το μόντελινγκ για να βγάζει χρήματα ως φοιτήτρια.

Επίσης η 23 χρονη έκανε το ντεμπούτο της στη ταινία τρόμου “Anarchy Parlor” του 2015, με πρωταγωνιστή τον Robert LaSardo.

Οι καμπύλες σε μία γυναίκα είναι αυτό που συναρπάζει έναν άντρα. Η Beth Humphreys δεν έχει κανένα πρόβλημα πλέον και είναι σίγουρα από αυτές που κάθε άνδρας θα ήθελε να έχει δίπλα του, αφού είναι πληθωρική, καθώς διαθέτει απίστευτα “μπαλκόνια” που “βγάζουν” μάτι.

Μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram, με πάνω από 27.000 follo,wersθα μείνετε άφωνοι με τα απίστευτα προσόντα της.

Δείτε την στο Facebook, το Instagram και το Official Site της

 

Απολαύστε την…

Beth Humphreys: Beth Humphreys: Beth Humphreys: Beth Humphreys: Beth Humphreys: Beth Humphreys: Beth Humphreys: Beth Humphreys: Beth Humphreys: Beth Humphreys: Beth Humphreys: Beth Humphreys: Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys Beth Humphreys

 

 

 



Spread the love