Spread the love


Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε μια ζωντανή εκπομπή, ιδικά όταν είναι στον τηλεοπτικό αέρα, όχι όμως και αυτό. Έντρομη προσπαθούσε να βγάλει την αράχνη που μπήκε στο φόρεμά της, μέσα στον πανικό.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή ομορφιάς στη Ρουμανία, με την 31 ετών παρουσιάστρια  να κάνει «στριπτίζ», στην μανιώδη προσπάθειά της να βρει μια αράχνη που πίστευε ότι βρισκόταν στο φόρεμά της.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Ιλίντσα Βαντίτσι φαίνεται, ενώ η εκπομπή είναι σε εξέλιξη, να «παγώνει» ξαφνικά και να αρχίζει, μέσα σε απόγνωση, να σηκώνει το φόρεμά της, να το τινάζει και να το κουνάει για να διώξει την αράχνη, που πιστεύει ότι βρίσκεται από κάτω. Επακόλουθο προκληθεί πανικός στο πλατό της εκπομπής, που την έκαναν να αποκαλύψει μέχρι και τα οπίσθιά της.

Δείτε τη στο Facebook

Μάλιστα ζητήθηκε η βοήθεια από καλεσμένο της εκπομπής για την ανεύρεση της αράχνης, με την αναζήτηση μετά από λίγο να τελειώνει χωρίς όμως αποτελεσμα, με την ντροπιασμένη παρουσιάστρια να γελάει αμήχανα.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

 



Spread the love