Spread the love


Η Carolina Bojar είναι διαιτητής στην δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας. Και η σέξι εμφάνισή της ομορφαίνει τα πολωνικά γήπεδα

H 20χρονη Πολωνή έχει τρελάνει το Instagram έχοντας συγκεντρώσει ούτε λίγο ούτε πολύ 86 χιλιάδες ακόλουθούς. Η ομορφιά της είναι πασιφανής. Όμως το επάγγελμά της δεν θα το μαντεύαμε αν την συναντούσαμε στον δρόμο.

Η Karolina Bojar είναι βοηθός διαιτητή και αποσπά την προσοχή των ποδοσφαιριστών και όχι άδικα.

Η ίδια σφυρίζει στο πρωτάθλημα της Πολωνίας στην Β’ Εθνική και απ’ ότι φαίνεται θέλει να κλέψει τα φώτα και εκτός γηπέδων!

Οι 22 ποδοσφαιριστές μπορεί να προσφέρουν θέαμα εντός του αγωνιστικού χώρου να θεωρούνται οι πρωταγωνιστές μιας ποδοσφαιρικής βραδιάς, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως σε κάθε γήπεδο που εμφανίζεται η σέξι διαιτητής, το βράδυ που γυρνάνε όλοι στο σπίτι τους, δεν έχουν στο μυαλό τους τα γκολ που πιθανώς να μπήκαν στον αγώνα. Έχουν σίγουρα την εμφάνιση της πανέμορφης  Carolina Bojar.

Αν κάποια ομοσπονδία θέλει να αναβαθμίσει το διαιτητικό της προσωπικό, τότε σίγουρα αυτή είναι η λύση.

 Η εκρηκτική ξανθιά κατακτά τους πάνω από 84000 followers στα social media τον έναν μετά τον άλλον και μαζεύει σε κάθε της φωτογραφία αμέτρητα likes.

Είτε φοράει αθλητικά ρούχα είτε όχι, η σέξι νεαρή τραβάει τα αντρικά βλέμματα εντός και εκτός γηπέδου.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την…

Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar  Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar Carolina Bojar

 



Spread the love