Spread the love


Όταν η διάσημη σήμερα τραγουδίστρια Madonna ήταν σε ηλικία 18 ετών είχε συμφωνήσει σε γυμνή φωτογράφηση για να καλύψει τα πρώτα έξοδα της για να πατήσει πόδι στην showbiz της Νέας Υόρκης.

Αν και η Μαντόνα στις μέρες μας αποτελεί μια από τις διασημότερες τραγουδίστριες της ποπ που έχουν εμφανιστεί, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά όταν σε ηλικία 18 ετών προσπαθούσε να κάνει το ντεμπούτο της στη νεοϋορκέζικη showbusiness.

Μάλιστα η ίδια έχει αποκαλύψει πως από τα 18 της κιόλας χρόνια, στις αρχές του 1977, είχε συμφωνήσει να φωτογραφηθεί γυμνή για να καλύπτει τα βασικά της έξοδα.

Φωτογραφίες από εκείνη την εποχή, οι οποίες δεν είχαν δει ξανά το φως της δημοσιότητας, πρόκειται να δημοπρατηθούν την Τετάρτη, μέσω του «Gotta Have Rock And Roll».

Στις φωτογραφίες, η νεαρή Μαντόνα έχει απαθανατιστεί να ποζάρει χαμογελαστή χωρίς παντελόνι, ή ακόμα και ολόγυμνη χορεύοντας σαν μπαλαρίνα.

Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna

Τέλος, δείτε την διάσημη Madonna στα πρώτα της βήματα, που έκανε ακόμα μερικές γυμνές φωτογραφήσεις, για να πληρώσει τα μαθήματα όταν ήταν φοιτήτρια χορού στο Πανεπιστήμιο του Michigan το 1977. Έτσι, πόζαρε γυμνή για 10 δολάρια την ώρα μπροστά στον φωτογράφο Herman Kulkens στην ηλικία των 18 ετών.

Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna



Spread the love