Spread the love


Θυμίζει σενάριο παλιάς ελληνικής ταινίας, αφού μια μητέρα αποκαλύπτει πως από μια θρησκευόμενη φωτογράφος έγινε πόρνη ή καλύτερα συνοδός πολυτελείας γιατί «τα χρήματα ήταν καλά», και είχε να μεγαλώσει δυο παιδιά.

Όπως αποκαλύπτει η Aubrey Black, η οποία εργάζεται στην βιομηχανία της «ψυχαγωγίας ενηλίκων» έχει κάνει 850.000 δολάρια Αυστραλίας (500.000 λίρες Αγγλίας) σε ένα χρόνο που εργάζεται ως συνοδεία και πορνοστάρ.

Η 42χρονη Aubrey έκανε τη σταδιοδρομία της μετά από συνάντηση με μια ομάδα συνοδών κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης που τους έκανε και εκεί συνειδητοποίησε πόσο κερδοφόρα ήταν η βιομηχανία του σεξ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η Aubrey είπε πως ήταν δύσκολο να το πει στα παιδιά της. Όπως ανέφερε: «Είπα στον γιο μου, ο οποίος ήταν 10 ετών (όταν άρχισα να συνοδεύω), ότι έκανα συναντήσεις με άνδρες για χρήματα. Ήταν πολύ νέος για μένα να πω: «Γα@@@ για τα χρήματα».

«Αρχικά κατάλαβε. Αλλά με τα χρόνια ζήτησε να δει φωτογραφίες των ανδρών και μόλις είπα ότι δεν έχω, τότε άρχισε να κάνει τον ντετέκτιβ». Η Aubrey πρόσθεσε: «Η κόρη μου Chavonne δεν ήταν ευχαριστημένη με αυτό  αλλά ήταν μεγαλύτερης ηλικίας όταν το έμαθε».

Δείτε τη στο Facebook το Twitter και στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Aubrey Black Aubrey Black Aubrey Black Aubrey Black Aubrey Black



Spread the love