Spread the love


Η πανέμορφη Φελίσια Λαπάτη είναι ένα μοντέλο που αγαπάει το ποδόσφαιρο, έχει τέλειο σώμα, υπέροχες πόζες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και μας αρέσει να την παρακολουθούμε.

Για την Φελίσια Λαπάτη σίγουρα έχετε ακούσει τα καλύτερα λόγια, αφού ότι και να πούμε γι αυτό το κορίτσι το αξίζει. Στις καλοκαιρινές της διακοπές φωτογραφήθηκε με το μαγιό της και μάζεψε ένα κάρο like και καρδούλες, αφού κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία της.

Διαθέτει πολύ εντυπωσιακό σώμα, έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, είναι αδύνατη και γυμνασμένη με όσο πρέπει σέξι καμπύλες που «μαγνητίζει» όλα τα ανδρικά βλέμματα.

Η Φελίσια Λαπάτη είναι το 26χρονο μοντέλο, απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας και κόρη του συζύγου της Έλλης Αγγελιδάκη από τον πρώτο του γάμου.

Τη γνωρίσαμε μέσα από το videoclip του Κωνσταντίνου Γαλανού για το τραγούδι «Όλα» και από τότε είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στον ανδρικό πληθυσμό, αλλά και στο videoclip  του τραγουδιού «το κορίτσι» του Θανάση Βασιλάκου, δεν τα πήγε άσχημα..

Η Φελίσια Λαπάτη, είναι μια γυναίκα που αν τη δεις μια φορά, τη θυμάσαι για πάντα. Το γνωρίζουν αυτό, καλύτερα απ’ όλους, όσοι την ακολουθούν στο Instagram και δεν είναι λίγοι, αφού την ακολουθούν πάνω από 57,8 χιλιάδες followers.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Τα λόγιο όμως είναι περιττά γι αυτό απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Φελίσια Λαπάτη: Κορμί «θανατηφόρο» στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Φελίσια Λαπάτ Φελίσια Λαπάτ Φελίσια Λαπάτ Φελίσια Λαπάτ Φελίσια Λαπάτ



Spread the love