Spread the love


H Georgia Fowler γεννήθηκε στην Μ.Βρετανία και μεγάλωσε στην Ν.Ζηλανδία και έχει χαράξει την δική της λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας. Από αμέτρητα εξώφυλλα της Vogue μέχρι την πασαρέλα της Victoria’s Secret.

H Georgia Fowler γεννήθηκε στην Μ.Βρετανία και μεγάλωσε στην Ν.Ζηλανδία και έχει χαράξει την δική της λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας.

Η ίδια από 12 ετών ακολουθούσε την μεγαλύτερη αδερφή της σε casting για μοντέλα και από το 2012 ξεκίνησε να ανεβαίνει στις πασαρέλες ξεκινώντας την έκθεση της Chanel στις Βερσαλλίες και έκτοτε έκανε διεθνείς εμφανίσεις για τους σχεδιαστές όπως οι Victoria’s Secret, Miu Miu, TopShop, Max Mara, Barbara Bui, Jeremy Scott, DKNY, Jonathan Simkhai, Sonia Rykiel , και Cushnie et Ochs.

Η 25χρονη Γεοργια έχει ποζάρει στον φακό των πιο διάσημων φωτογράφων, Rankin, Daniel Jackson, Ben Watts, David Bellemere και Guy Aroch και συνεργάστηκε επίσης με τους Inez και Vinoodh, Gilles Bensimon, Santé D’Orazio, Victor Demachelier, Sebastien Kim, Vincent Peters, Pamela Hanson, Alexei Hay, Liz Collins, David Slijper, Terry Richardson, Bjorn Iooss, Zoey Grossman, Billy Kidd, Matt Jones, Francesco Carrozzini και Diego Uchitel.

Επίσης έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις της H & M, της Vogue Italia, της Vogue France, της Vogue Australia, της Vogue Mexico, της W Magazine, του Harper’s Bazaar, του Pop Magazine, της Hunger, της ELLE, της Jalouse, της Monrowe, της Russ, της Cosmopolitan και της L’Officiel. Diesel, BLK DNM, Paige Denim, Μπανάνα Δημοκρατία, Jennifer Fisher, Agent Provocateur, GAP, Μαγιό Triangl, Vince Camuto, Τάιλερ Αλεξάνδρα και Μυστικό της Βικτώριας.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter, το Twitter1 και το Instagram

Η Gerogia Fowler σήμερα κατοικεί στη Νέα Υόρκη και απολαμβάνει να περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της (ο πατέρας της είναι επαγγελματίας παίκτης του γκολφ ), το γυμναστήριο και την πολυσύχναστη νυχτερινή ζωή στην πόλή.

Από αμέτρητα εξώφυλλα της Vogue μέχρι την πασαρέλα της Victoria’s Secret, το όμορφο μοντέλο έχει εντυπωσιάσει πολλούς με την αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Τα γατίσια μάτια, τα σαρκώδη χείλη και το γυμνασμένο σώμα της θα σας κάνουν να ανεβάσετε θερμοκρασία απότομα.

Δείτε αυτή την καλλονή-φωτιά να ποζάρει sexy και αυτό που θα σας συμβεί είναι ότι θα την ονειρεύεστε συνέχεια.



Spread the love