Spread the love


Ένα κόσμημα σε σχήμα εσωρούχου, αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων θα παρουσιάσει το μοντέλο από τη Βραζιλία Λάις Ριμπέιρ (Lais Ribeiro), που επελέγη από τη Victoria’s Secret.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Vogue, η 27χρονη Βραζιλιάνα (έχει γεννηθεί στις 5 Οκτωβρίου 1990) θα φορέσει τον κεντημένο με 6.000 διαμάντια και ζαφείρια στηθόδεσμο κατά την έναρξη του φετινού σόου της εταιρείας εσωρούχων, στη Σανγκάη, στις 28 Νοεμβρίου.

Ανάμεσα στους «αγγέλους» της Victoria’s Secret που θα πρωταγωνιστήσουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, είναι η Αντριάνα Λίμα, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Κένταλ Τζένερ και η Τζίτζι Χαντίντ.

Πέρσι, το φαντασμαγορικό ετήσιο σόου της «Victoria’s Secret» πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Η 25χρονη Τζάσμιν Τουκς επελέγη για να φορέσει φέτος το «fantasy bra», έναν στηθόδεσμο – κόσμημα αξίας τριών εκατ. δολαρίων, διακοσμημένο από 9.000 πολύτιμες πέτρες, ενώ οι Μπρούνο Μαρς και Λέιντι Γκάγκα «συνόδευσαν» τα μοντέλα με τη μουσική τους.

Απολαύστε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Lais Ribeiro (ΦΩΤΟ)

Η ετήσια επίδειξη εσωρούχων προσελκύει εκατομμύρια τηλεθεατές από το 1995 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά.

Δείτε τη στο Instagram

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κορίτσι το λατρέψαμε μέσα από τις φωτογραφήσεις του «Sports Illustrated Swimsuit 2017», και αποθέωσε την φαντασία μας όταν είδαμε να λικνίζεται στο βίντεο.

Απολαύστε τις φωτογραφίες του που ακολουθούν:

Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro

Δείτε τέλος και τις κορυφαίες φωτογραφίες της για το Sports Illustrated Swimsuit 2017:



Spread the love