Spread the love


H Liv Tyler από τη σειρά «Leftovers» και τις ταινίες «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών», αποχωρίζεται τα ρούχα της και αποδεικνύει το πόσο σέξι νιώθει στα 40 της

Η γνωστή ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας γνωστής γερμανικής εταιρείας εσωρούχων για την φθινοπωρινή-χειμερινή συλλογή της εταιρείας.

Γιορτάζοντας τη γυναικεία αισθησιασμό και την εμπιστοσύνη του σώματος, η νέα καμπάνια που φωτογραφήθηκε από το φημισμένο για τα βρετανικά πορτρέτα φωτογράφο και φωτογράφο μόδας Rankin σηματοδοτεί μια νέα κατεύθυνση για την επωνυμία των εσώρουχων.

Μετά την Julian Moore, που ήταν το πρόσωπο της προηγούμενης συλλογής, την σκυτάλη πήρε η Liv Tyler, που έγινε γνωστή από τη σειρά «Leftovers» και τις ταινίες «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών».

Μητέρα τριών παιδιών και με χυμώδεις αναλογίες, έγινε το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας εσωρούχων με τα πρώτα στιγμιότυπα από το λανσάρισμα να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και του Instagram.

Δείτε την Liv Tyler στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Φορώντας μαύρες δαντέλες και κάλτσες που τόνιζαν τα καλλίγραμμα πόδια της, έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισε θετικά σχόλια με τους ιθύνοντες του brand να δηλώνουν: Με περηφάνια σας ανακοινώνουμε ότι το μοντέλο, ηθοποιός, μητέρα και επιχειρηματίας Λιβ Τάιλερ είναι το νέο πρόσωπο, σήμα κατατεθέν των εσωρούχων μας».

Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv TylerLiv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler Liv Tyler



Spread the love