Spread the love


H Σοφία Χαρμαντά ξέρει να τρελαίνει τους φίλους της που την ακολουθούν, αφού η πανέμορφη Ελληνίδα διατηρεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους λογαριασμούς στο Instagram και αποζημιώνει τους φίλους της με πολύ σέξι πόζες της.

H Σοφία Χαρμαντά είναι αναμφίβολα μία από τις όμορφες Ελληνίδες και το απέδειξε πάλι με τη νέα της ανάρτηση στο Ιnstagram, όπου ποζάρει ημίγυμνη στο κρεβάτι της καλύπτοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα με ένα λευκό σεντόνι.

Μέσα σε ελάχιστη ώρα το πανέμορφο μοντέλο ξεπέρασε τα 3.123 likes και αναμένεται να «γονατίσει» την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας τους φίλους της να παραληρούν από θαυμασμό.

Το άλλοτε κορίτσι γνωστής εταιρίας, η Σοφία Χαρμαντά, που το καλοκαίρι διέπρεψε στο Swimweek, την περίφημη Αμερικάνικη εβδομάδα μόδας μαγιό, περπατώντας στην πασαρέλα δίπλα σε Top models όπως oι Shanina Shayk, Chanel Iman και Hailey Clauson  βρίσκεται στην Αμερική  έχοντας για δεξί της χέρι τον ατζέντη  της Κέιτ Μος.

Η Σοφία Χαρμαντά, το εικοσάχρονο κορίτσι που την γνωρίσαμε από την παγκόσμια καμπάνια της Copertone , ως συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην Πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά και του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο «Βlind Taste», αυτήν την εποχή βρίσκεται στην  Αμερική.

Η Σοφία Χαρμαντά διαθέτει τις τέλειες αναλογίες: Υψος 1.76, 55 κιλά. Fashion managers και εταιρείες την θεωρούν ιδανική για επίδειξη μαγιό και η ίδια προλαβαίνει την αντίστοιχη ερώτηση λέγοντας ότι αισθάνεται το ίδιο άνετα είτε φορά ρούχα, είτε ένα προκλητικό μαγιό.

«Εντυπωσιάζουν  τα σώματα που είναι θηλυκά και με καμπύλες, λανθασμένα μέχρι τώρα η μόδα πρόβαλε το πρότυπο των ανορεκτικών γυναικών. Μου αρέσει που πολλά νέα κορίτσια είναι πιο κοντά στις Μεσογειακές αναλογίες», διατείνεται.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε την πρόσφατη ανάρτηση της όμορφης Σοφίας, αλλά και τις πιο εντυπωσιακές της πόζες από τον λογαριασμό της στο Instagram:

Απολαύστε όλα τα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Σοφία Χαρμαντά (ΦΩΤΟ)

Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά



Spread the love