Spread the love


«Με τα χρήματα που πήρα από μία φωτογράφιση Playboy και μια διαφήμιση αγόρασα πρατήριο βενζίνης».
Η Ισμήνη Καλέση μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στα «Αποκαλυπτικά» για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδί.

Όταν δεν θες στα 17, δεν θες στα 27, δεν θες στα 37, δεν θες στα 47, δεν θα ήθελες ποτέ. Δεν έχω μεγάλη εκτίμηση στον άνθρωπο. Αν έκανα οτιδήποτε και μου έφερνε θλίψη, θα ήμουν πολύ δυστυχισμένη.

Ταΐζει 27 γάτες

Κι εγώ που το ακούω πολλές μου φαίνονται. Δε γίνεται να εξαφανίσουμε οτιδήποτε κυκλοφορεί στη Γη επειδή εμείς θέλουμε να είμαστε μόνοι μας στον κήπο μας. Επειδή όσο περνάει ο καιρός με τους ανθρώπους δύσκολα συμβιώνουμε, τα ζώα είναι μια καλή λύση.

Ισμήνη Καλέση

Τα χρήματα που έβγαλε από μία φωτογράφιση

Με τα χρήματα που πήρα από τη φωτογράφιση στο Playboy και μια διαφήμιση που ακολούθησε αγόρασα πρατήριο βενζίνης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Λίγα λόγια για την Ισμήνη Καλέση

Το πραγματικό της όνομα είναι Ισμήνη Καλεσοπούλου και γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 (60 ετών). Εμφανίστηκε στην Ελληνική τηλεόραση στα μέσα της δεκαετίας του 1970, ως παρουσιάστρια του Λούνα Παρκ, για τα παιχνίδια της σειράς. Σε ένα από τα λίγα επεισόδια που σώζονται, φαίνεται να δίνει γράμματα για την «κρεμάλα», που έπαιζε ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος.

Ήταν η εποχή που σπούδαζε στην Νομική Σχολή και στο Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών, το οποίο όμως δεν κατάφερε να τελειώσει, παρά το γεγονός ότι, είχε φτάσει στο τέταρτο έτος. Το θέατρο και ο κινηματογράφος την τραβούσαν περισσότερο. Έτσι, σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη, ενώ γνώριζε πολύ καλά γαλλικά, πιάνο και χορό.

Ισμήνη Καλέση

Η πρώτη της ταινία ήρθε το 1979 με τις «Φανταρίνες», του Ντίμη Δαδίρα και πρώτα ονόματα τη Ρένα Βλαχοπούλου και το Ντίνο Ηλιόπουλο. Η εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη, αν και οι έπαιξε σε λίγες σκηνές. Δύο χρόνια αργότερα έπαιξε στη «Γκαρσονιέρα για 10» Στο έργο η νεαρή Ισμήνη ήταν άκρως αποκαλυπτική, για τα δεδομένα της εποχής.

Στην πρώτη σκηνή που παίζει, κάθεται στο γραφείο του Ανδρέα Φιλιππίδη, φορώντας ένα κοντό αεράτο φουστάνι, λευκή τιραντέ μπλούζα με μεγάλο μπούστο και ένα καπέλο. Ενώ έδειχνε προκλητικά τα πόδια της, ο αείμνηστος Φιλιππίδης μένει εκστατικός λέγοντας της, «τι ωραίο καπέλο που φοράς»….

Δύο χρόνια αργότερα, η εκρηκτική Καλέση εμφανίζεται στο «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 2» και καθιερώνεται στην συνείδηση των πιτσιρικάδων ως η Ελληνίδα σεξομόμβα.

Ισμήνη Καλέση

Η προσωπική της ζωή ήταν επίσης καλά προστατευμένη και ποτέ δεν ακούστηκε αρνητικά το όνομά της. Αν και αποτελούσε την τέλεια γυναίκα για πολλούς άνδρες, η Ισμήνη Καλέση από τα 18 της μέχρι και σήμερα, είναι παντρεμένη και δηλώνει ευτυχισμένη.
Ισμήνη Καλέση

Το 1988, ήταν πλέον στο απόγειο της επιτυχίας της. Τότε την πλησίασαν οι υπεύθυνοι του Playboy και της ζήτησαν να κάνει μια αισθησιακή φωτογράφιση, για το περιοδικό. Η Ισμήνη Καλέση δέχτηκε και το τεύχος έκανε πάταγο. «Ποτέ μου δεν μετάνιωσα για τη φωτογράφιση. Δεν ήταν όμως χυδαία. Από αυτή και από ένα διαφημιστικό που ακολούθησε, κατάφερα να βγάλω καλά χρήματα. Έτσι, τώρα έχω μια ιδιοκτησία που με κρατάει», έλεγε αρκετά χρόνια αργότερα.

Ισμήνη Καλέση

Πρόκειται για ένα βενζινάδικο, το οποίο άνοιξε, δούλεψε και μόχθησε μαζί με το σύζυγό της.

Ισμήνη Καλέση



Spread the love