Spread the love


Η Izunia Mot είναι «δασκάλα» των αισθησιακών φωτογραφιών με χιλιάδες θαυμαστές που την ακολουθούν για το ταλέντο της αλλά και για το εντυπωσιακό κορμί της, που θα σας ζαλίσει.

Ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο, και πραγματικά μας χάρισε πολύ όμορφες φωτογραφήσεις για πολλά περιοδικά μόδας, αλλά στην συνεχεία την κέρδισε ο χορός πάνω στον στύλο.

Έτσι, η μοίρα το έφερε να γίνει διάσημη για το κορμί της και οι θαυμαστές της την λατρεύουν ο κάθε ένας για διαφορετικούς λόγους.!

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει ύψος που δεν ξεπερνάει τα 176 εκατοστά, έχει πράσινα μάτια και μαύρα μακριά μαλλιά, και η περιφέρεια στήθους της είναι στα 83 εκατοστά πράγμα που την κάνει ακαταμάχητη στα αντρικά μάτια, όπως αναφέρει το modelmanagement.com

Όμως το μόνο σίγουρο, είναι πως η Βρετανίδα Izunia Mot διατηρεί ένα υπέροχο λογαριασμό στο Instagram με πολύ όμορφες όσο και αισθησιακές της φωτογραφίες που δεν μπορεί να μην περάσει απαρατήρητη.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Izunia Model με 1,141 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει τραβήξει στον λογαριασμό της περισσότερους από 24.9 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love