Spread the love


Η Kate Upton επιτέλους παντρεύτηκε! Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη που κατά καιρούς σκανδάλιζε τον αντρικό πληθυσμό του πλανήτη, αλλά τώρα γύρισε σελίδα στην ζωή της και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Απαρνήθηκε το έξαλλο παρελθόν της και ντύθηκε νυφούλα το μοντέλο και εσχάτως ηθοποιός Kate Upton.

Η ξανθιά σεξοβόμβα, που καθιερώθηκε από τα εξώφυλλά της στο αντρικό περιοδικό Sports Illustrated, αποφάσισε να παντρευτεί τον καλό της Justin Verlander, που είναι παίκτης του αμερικανικού μπέιζμπολ σε μια ρομαντική τελετή στην Ιταλία.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2014 και επισημοποίησε την σχέση του το 2016, όταν η Upton εμφανίστηκε στο Met Gala φορώντας ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ο γάμος τους έγινε το Σάββατο, πριν καν συμπληρωθεί μια βδομάδα από την ώρα που ο γαμπρός κέρδισε το πρωτάθλημα με την ομάδα του, τους Houston Astros, τους οποίους φανατικά υποστηρίζει η Kate πηγαίνοντας συχνά στο γήπεδο, αν και όπως έχει παραδεχθεί η ίδια πριν την σχέση της ήταν φαν των Yankees.

Η Katherine (Kate) Upton είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο μόδας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ηθοποιός «The Layover» και έχει γεννηθεί στις 10 Ιουνίου 1992.

Μπορεί να έχει κοσμήσει με τις φωτογραφίες της σχεδόν όλα τα διάσημα περιοδικά του πλανήτη, αλλά για το «Sports Illustrated» τρέφει ιδιαίτερη αγάπη αφού είναι ένα από τα περιοδικά που την λάτρεψαν και την βοήθησαν πολύ στην καριέρα της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για να καταλάβετε την αξία της έχει μόνο 837 δημοσιευμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 5,2 εκατομμύρια followers.

Δείτε την Kate Upton στο ατύχημα της φωτογράφησης για το «Sports Illustrated» (ΦΩΤΟ)

Δείτε όλα τα προηγούμενα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Kate Upton (ΦΩΤΟ)

Δείτε την σελίδα της: kateupton.com το Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της του που ακολουθούν:



Spread the love