Spread the love


Την ευκαιρία να… γευτεί την αθηναϊκή νύχτα είχε η εντυπωσιακή μελαχρινή. Η πρώην παίκτρια του Survivor ξετρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της

Η διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια αποφάσισε να το… ρίξει για λίγο έξω και για τον λόγο αυτό, έκανε την… επίσκεψή της στα μπουζούκια, όμως, οι ενδυματολογικές της επιλογές, έβαλαν… φωτιά στους θαμώνες.

Δείτε τη στο Facebook το Facebook και στο Instagram

Η Μαριάννα Καλέργη βρέθηκε στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη και έκανε όλα τα ανδρικά βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος της.

Βλέπετε, η Μαριάννα  αποφάσισε να φορέσει ένα μπλουζάκι που τόνιζε το υπέροχο και φυσικό της μπούστο, με τα φλας να αστράφτουν σε κάθε της… κίνηση.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στο Lifeviews.gr για την Μαριάννα Καλλέργη (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε την…

Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα Καλλέργη Μαριάννα ΚαλλέργηA

 



Spread the love