Spread the love


Το περιοδικό Playboy μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια να φωτογραφίζει άλλους σωματότυπους γυναικών, αλλά τώρα σπάει την παράδοση και φιλοξενεί το 22χρονο εύσωμο μοντέλο Molly Constable, γεμάτο καμπύλες που ξεχειλίζουν, και τραβούν σαν μαγνήτης την αντρική ματιά.

Μετά τον θάνατο του Χιου Χέφνερ, το Playboy έχει δείξει ότι θέλει να αλλάξει πρόσωπο και προχωράει σε αλλαγές.

Οι εικόνες της 22χρονης έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμου, στα περισσότερα lifestyle έντυπα και τραβήχτηκαν στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη όπου ζει, από την Heather Hazzan.

Έτσι, σπάζοντας την παράδοση, το γνωστό αντρικό περιοδικό φιλοξενεί για πρώτη φορά στις σελίδες του φωτογράφηση ενός plus size μοντέλου, της Μόλι Κόνσταμπλ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Μόλι Κόνσταμπλ χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα Rising Model Stars το 2017 και σίγουρα θα έχει μια εντυπωσιακή καριέρα.

Έχει φιλοξενηθεί έως σήμερα σε αρκετά περιοδικά μόδας (δείτε δουλειές της εδώ: models.com ) και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια γιατί μπορεί να έχει κάποια κιλά παραπάνω αλλά αυτό δεν της στερεί καθόλου ερωτισμό.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με 1,293 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν 27.1 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Molly Constable Molly Constable Molly Constable Molly Constable Molly Constable Molly Constable Molly Constable Molly Constable Molly Constable Molly Constable Molly Constable Molly Constable Molly Constable Molly Constable



Spread the love