Spread the love


Είναι ένα από τα πολλά κουνελάκια του γνωστού περιοδικού «Playboy», το οποίο προκαλεί τον αντρικό πληθυσμό με τις προκλητικές του εμφανίσεις.

Ο λόγος φυσικά για την Ana Braga. Η 35χρονη είναι από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και, όπως δηλώνει η ίδια στην ιστοσελίδα της, είναι μοντέλο, χορεύτρια, συγγραφέας και σύμβουλος γυμναστικής.

Η Braga έχει ποζάρει αρκετές φορές για το περιοδικό «Playboy»-υπήρξε μάλιστα και γνωστή Playmate- αλλά και για τα περισσότερα αντρικά περιοδικά του πλανήτη, όπως «FHM», «Maxim», «Modelsmania Magazine» και άλλα.

Ως χορεύτρια η Braga έχει εμφανιστεί σε συναυλίες των Gloria Estefan, Pitbul και άλλων. Σε συνέντευξή της έχει πει ότι τρελαίνεται να κάνει γυμναστική, βόλτες στο Μαϊάμι όπου ζει μόνιμα και ταξίδια.

H Βραζιλιάνα μοντέλα, αποφάσισε να βγει βόλτα δίχως να φορά εσώρουχα, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, προκαλώντας ουκ ολίγα εγκεφαλικά στους άντρες.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την σε καυτές πόζες

Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy»  Μοντέλο του «Playboy»  Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy»

Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy» Μοντέλο του «Playboy»



Spread the love