Spread the love


Διαθέτει κορμάρα, φωνάρα και η φωτογράφισή της Νάντιας Δούκα για το cover του τραγουδιού της που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, απλά τα «σπάει»!

Η Νάντια Δούκα, γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή της άρεσε η γυμναστική, το τραγούδι και ο χορός.

Παράλληλα με τις σπουδές της στη Τεχνολογία Τροφίμων και Διατροφής, βελτίωνε τις μουσικές γνώσεις, παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε σαν υπάλληλος σε γραφείο, αλλά μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Άλλωστε αυτό ήταν το όνειρό της και αυτό, που την ευχαριστούσε περισσότερο.

Την εντοπίσαμε από τηλεοπτική εκπομπή και την γνωρίσαμε καλύτερα από την εμφάνισή της στο ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη.

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Από το 2016, η Νάντια άρχισε τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα, στην Ελλάδα (Αθήνα κα επαρχία) και στο εξωτερικό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο κοινό, όσο και στους έμπειρους συναδέλφους της μουσικούς και τραγουδιστές.

Η ενδυματολογικές της επιλογές, η κίνησή της στη πίστα, η επικοινωνία με το κοινό και οι φωνητικές της δυνατότητες, αποτελούν τα δυνατά της σημεία και τα εφόδιά της για να συνεχίσει την πορεία της, για την επίτευξη των στόχων της.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Νάντια Δούκα από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Αυτό το διάστημα εμφανίζεται με επιτυχία στη Καλαμάτα, ξεσηκώνοντας κάθε βράδυ το κοινό που την παρακολουθεί, από την πρώτη στιγμή που βγαίνει στη πίστα με το ιδιαίτερο στιλ της !

Η Νάντια Δούκα για τις ανάγκες του εξωφύλλου του νέου της single πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Παύλου Χριστοδούλου, σε styling της Φιλίτσας Νικολαΐδη, make up της Μαρίας Παλαιοκρασσά, και hairstyling της Μαρίας Παπαθανασίου!

Απολαύστε την…

Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα

Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα

 



Spread the love