Spread the love


Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι η μεγαλύτερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ. Η 17χρονη κοπέλα, από μικρή ήταν ένα πολύ όμορφη κορίτσι που μεγαλώνοντας εξελίχτηκε σε μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα.

Ορισμένοι μάλιστα τη συγκρίνουν με την Angelina Jolie, και πώς να μην γίνει αυτό αφού και οι δύο της γονείς είναι εξαιρετικά όμορφοι.. Ο τραγουδιστής μάλιστα έχει δηλώσει πολλές φορές την αδυναμία του στην πρωτότοκη κόρη του ανεβάζοντας φωτογραφίες μαζί της στο Instagram.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου φαίνεται πως είναι έτοιμη να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της, καθώς είναι πολύ όμορφη και κοιτάζει τον φακό με ιδιαίτερη χάρη..

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, η μελαχρινή νεαρή καλλονή διαθέτει πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram που είναι ικανό να καθηλώσει οποίον το ανακαλύψει, κατέχοντας ένα ρεκόρ αφού με μόνο 20 δημοσιευμένες της φωτογραφίες έχει καταφέρει να την προσέξουν περισσότεροι από 6.714 χιλιάδες followers, ενώ η ίδια ακολουθεί 292 χρήστες.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου Νεφέλη Λιβιεράτου



Spread the love