Spread the love


Η Σοφία Αϊβαζίδου είναι η sexy παρουσία που «τρέλανε» τον κόσμο στις κερκίδες του «Αλεξάνδρειου» στον αγώνα μπάσκετ Άρης-Ολυμπιακός, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Πολλοί αναρωτήθηκαν ποια είναι η «εκρηκτική» παρουσία που βρέθηκε στον αγώνα Άρης-Ολυμπιακός και όλος ο αντρικός πληθυσμός γύρισε να την κοιτάξει αφού η κομψή κυρία όταν κατέβαινε τα σκαλιά του γηπέδου είχε ένα αέρα μιας σταρ, και κατέβαινε τα σκαλιά σαν να περπατούσε σε πασαρέλα. Μάλιστα στις σχετικές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου η Σοφία κλέβει την παράσταση, όμως αν δούμε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τότε πραγματικά καταλαβαίνουμε το μεγαλείο της.

Σοφία Αϊβαζίδου

Το θέαμα στο παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στο μπάσκετ εντός του «Nick Galis Hall», ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και την κούραση από το ταξίδι στη Βαρκελώνη και κέρδισε 56-49 τον πολύ κακό επιθετικά Άρη. Έτσι στον τελικό της 17ης Φεβρουαρίου 2018 στο Ηράκλειο, ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ.

Σοφία Αϊβαζίδου

Αλλά άλλο ο αγώνας, άλλο εξέδρα. Για αυτό φρόντισε η «εκρηκτική» Διαιτολόγος, Σοφία Αϊβαζίδου, που τράβηξε τα ανδρικά βλέμματα πάνω της όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου Σοφία Αϊβαζίδου

 



Spread the love