Spread the love


Η Sthefany Gutierrez είναι η πανέμορφη Μις Βενεζουέλα που πρέπει να θαυμάσεις. Γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1999 (ηλικία 18 ετών) έχει ύψος 1,80 μέτρα, και αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι ακόμα μια μελαχρινή που βασιλεύει στον κατεξοχήν χώρο που βασιλεύουν οι ξανθιές.

Το όνομα είναι Yoharlis και το δεύτερο είναι το μητρικό όνομα της οικογένειας είναι Gutiérrez. Ολογράφως το όνομα της είναι Sthefany Yoharlis Gutiérrez Gutiérrez.

Έχει κερδίσει τον τίτλο Miss Delta Amacuro 2017 και Μις Βενεζουέλα 2017, και θέλει να κερδίσει και τον τίτλο της Miss Universe 2018

Η Sthefany Yoharlis Gutiérrez Gutiérrez στους διαγωνισμούς ομορφιάς εκπροσωπούσε την Πολιτεία της Delta Amacuro και τώρα θα εκπροσωπήσει τη Βενεζουέλα στο Miss Universe 2018.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία γιατί το αξίζει, και αυτό το βλέπουμε στον λογαριασμό της στο Instagram που έχει τεράστια αποδοχή αφού με μόνο 71 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 162 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sthefany Gutierrez Sthefany Gutierrez Sthefany Gutierrez Sthefany Gutierrez Sthefany Gutierrez Sthefany Gutierrez Sthefany Gutierrez Sthefany Gutierrez Sthefany Gutierrez Sthefany Gutierrez Sthefany Gutierrez Sthefany Gutierrez



Spread the love